Τετάρτη 17 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ «ΟΜΟΛΟΓΙΑ» ΤΗΣ ΕΡΤ
Προεκλογικό ΟΧΗΜΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ της κυβέρνησης

Με βάση στοιχεία που έδωσε χτες στο ΕΣΡ η κρατική τηλεόραση διαθέτει το 70,2% του χρόνου των ειδήσεων στην κυβέρνηση και το κόμμα του ΠΑΣΟΚ και μόλις το 2,2% στο ΚΚΕ!

Με τον πιο επίσημο τρόπο και με ομολογία της ίδιας της διεύθυνσης της ΕΡΤ αποδείχνεται ότι η κρατική ραδιοτηλεόραση είναι φορέας της κυβερνητικής προπαγάνδας. Οπως προκύπτει και από τα ίδια τα στοιχεία που απέστειλε χτες η ΕΡΤ στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) για το μήνα Νοέμβρη, η κρατική τηλεόραση που όλοι οι Ελληνες πολίτες την πληρώνουν, γίνεται προκλητικό όχημα της κυβερνητικής προεκλογικής προπαγάνδας στα δελτία ειδήσεων και στις ενημερωτικές εκπομπές.

Το μήνα Νοέμβρη, η ΝΕΤ και η ΕΤ-1 διέθεσαν στα δελτία ειδήσεων το 70,2% του τηλεοπτικού χρόνου τους στην κυβέρνηση και στο ΠΑΣΟΚ. Την ίδια περίοδο «έλαβαν» από την ΕΡΤ η ΝΔ 24,7% και το ΚΚΕ μόλις 2,2%... Οσον αφορά την προβολή των πολιτικών κομμάτων από τις ενημερωτικές εκπομπές και εδώ το προβάδισμα έχει το ΠΑΣΟΚ με 49% και ακολουθεί η ΝΔ με 36,5%, έτσι ώστε να... παίζεται και το δικομματικό παιγνίδι!


ΣΕΛ.  3

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ