Πέμπτη 18 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Αρχισαν και συνεχίζουν...

Ανοιξε χτες ο κύκλος των κινητοποιήσεων των εργαζομένων του Δήμου Καλλιθέας, με τη συγκέντρωση, νωρίς το πρωί, των εργαζομένων στην καθαριότητα για τα ιδιαίτερα σοβαρά προβλήματα που χρονίζουν στο χώρο. Συγκεντρώσεις θα ακολουθήσουν και σε άλλες διευθύνσεις του Δήμου, όπως έχει αποφασίσει ο Σύλλογος Υπαλλήλων.

Η συμμετοχή στη συγκέντρωση, παρά το τσουχτερό κρύο, ήταν καλή, ενώ σημαντικό ήταν το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης εκφράστηκε η διάθεση των εργαζομένων για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων. Εγινε ιδιαίτερη συζήτηση για τα προβλήματα στο χώρο της καθαριότητας, όπως η συνεχής μείωση του προσωπικού, η έλλειψη σταθμού αυτοκινήτων απορριμματοφόρων, σύγχρονων εγκαταστάσεων, η απουσία μόνιμου γιατρού Εργασίας και τεχνικού Ασφάλειας, κλπ.

Προβλήματα, τα οποία, όπως τονίστηκε στη συγκέντρωση από τους εκπροσώπους του συλλόγου, είναι άμεσα συνδεδεμένα με τη γενικότερη σκληρή αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης που πλήττει σοβαρά και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, με τη στήριξη και των δημάρχων. Να σημειωθεί ότι δεν έλειψαν και οι απειλές προς τους εργαζόμενους από τη Διευθύντρια της καθαριότητας, η οποία τους καλούσε να πάνε για δουλιά, γιατί διαφορετικά θα τους έκοβε το μεροκάματο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ