Πέμπτη 18 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Ενα χαμόγελο στα παιδιά της Κούβας και της Παλαιστίνης

Κάλεσμα έμπρακτης στήριξης και συμμετοχής σε δύο ιδιαίτερα σημαντικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν, απευθύνουν σε όλα τα δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια, στις μαθητικές κοινότητες, τους παιδικούς σταθμούς, στα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης και στους συλλόγους εκπαιδευτικών και γονέων, η Επιτροπή Ειρήνης Κερατσινίου και ο Γυναικείος Σύλλογος Κερατσινίου «Στοργή του παιδιού».

Συγκεκριμένα καλούν όλους, φέρνοντας ο καθένας ένα στολίδι που θα συμβολίζει την ειρήνη, τη Δευτέρα, 22/12, από τις 10.30π.μ. έως τις 12.30 το μεσημέρι στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, στην πλατεία Καραϊσκάκη και στην πλατεία Ευγενείας, για το στολισμό δέντρων ειρήνης.

Την ίδια μέρα στις 6 μ.μ. καλούνται όλοι να συμμετάσχουν σε εκδήλωση στο Δημαρχείο Κερατσινίου, όπου θα παραβρεθούν εκπρόσωποι των πρεσβειών της Κούβας και της Παλαιστίνης, έτσι ώστε να εκδηλωθεί έμπρακτα η αλληλεγγύη και η αγάπη προς τα παιδιά των δύο χωρών. Οι αποδέκτες της πρόσκλησης καλούνται να συνδράμουν στην προσπάθεια συγκέντρωσης γραφικής ύλης.

Οσοι δεν μπορούν να παραβρεθούν, μπορούν να αποστέλλουν τα δώρα τους στα γραφεία της Επιτροπής Ειρήνης, Παπαναστασίου και Ρέπουλη 16, από τις 5 έως τις 6.30μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ