Πέμπτη 18 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Για τα 35χρονα της ΚΝΕ

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις των Οργανώσεων της ΚΝΕ, για τα 35 χρόνια της. Συγκεκριμένα:

  • Σήμερα Πέμπτη:

-- Στα γραφεία της ΚΟ Νεάπολης Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ (Σεφέρη 17), στις 8.30 μ.μ., με θέμα: «Τα προβλήματα των σχολών μαθητείας του ΟΑΕΔ και η πρόταση του ΚΚΕ για τη Δημόσια Δωρεάν Επαγγελματική Εκπαίδευση».

-- Στα γραφεία της Οργάνωσης Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ (Φ. Δραγούμη 16Α), στις 7.30 μ.μ., η ΤΟ Εμπορίου διοργανώνει βιντεοπροβολή της ταινίας «Ο κόσμος που ζούμε και η επιλογή μας». Θα ακολουθήσει συζήτηση.

  • Αύριο Παρασκευή:

-- Γλέντι της ΤΟ Βορειοδυτικών Συνοικιών Θεσσαλονίκης, στην ταβέρνα «Δροσιά» στις Συκιές, στις 9 μ.μ.

-- Στα Γιάννενα, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο, θα μιλήσει η Ελίνα Χαιρικάκη, μέλος του ΚΣ και Γραμματέας Περιοχής Β/Δ Ελλάδας της ΚΝΕ.

-- Στην Κέρκυρα, στις 7 μ.μ., στο Τμήμα Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, θα μιλήσει η Ε. Βλισίδου, γραμματέας του ΝΣ Κέρκυρας της ΚΝΕ.

  • Το Σάββατο 20/12:

-- Στα γραφεία της ΠΕΑΕΑ στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης, στις 9 μ.μ., διοργανώνεται βιντεοπροβολή της ταινίας «Ο κόσμος που ζούμε και η επιλογή μας». Θα ακολουθήσει γλέντι των Οργανώσεων Βάσης Χαριλάου της ΚΝΕ.

-- Στα γραφεία της ΚΟ Ευόσμου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, στις 6 μ.μ., εκδήλωση των Οργανώσεων Βάσης Ευόσμου και Κορδελιού, με θέμα «Αγώνας και οργανωμένη πάλη ή απάθεια και σκυμμένο κεφάλι;».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ