Πέμπτη 18 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ
Οι πρώτες κουβέρτες συγκεντρώθηκαν...

...για να μπορούν ζεσταμένα τα παιδιά να πετάνε πέτρες στα τανκς

Οι πρώτες κουβέρτες άρχισαν να συγκεντρώνονται στο Συνδικάτο Οικοδόμων
Οι πρώτες κουβέρτες άρχισαν να συγκεντρώνονται στο Συνδικάτο Οικοδόμων
Οι πρώτες κουβέρτες που θα ζεστάνουν τα κορμιά και τις καρδιές των άστεγων Παλαιστινίων, που δίνουν μάχη ζωής για ελεύθερη και ανεξάρτητη πατρίδα, άρχισαν να συγκεντρώνονται. Οι κουβέρτες, που θα ζεστάνουν τα παιδιά των Παλαιστινίων για να μπορούν με μεγαλύτερη δύναμη να πετούν πέτρες στο σιδερόφραχτο στρατό κατοχής, άρχισαν να συγκεντρώνονται. Η επείγουσα έκκληση που απευθύνει σε όλους τους εργαζόμενους, στα συνδικάτα, στους φορείς η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ, βρήκε άμεση ανταπόκριση. Ετσι, χτες δεκάδες κουβέρτες κατέφτασαν στο Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας από συνδικαλιστικά στελέχη του ΠΑΜΕ. Αντίστοιχη έκκληση απευθύνει και η Τοπική Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ, ενώ αυτή η πρωτοβουλία αγκαλιάζεται και από άλλους φορείς.

Η πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ είναι μια ακόμη σημαντική βοήθεια στο λαό της Παλαιστίνης. Είναι μια ακόμα έμπρακτη στήριξη του αγώνα που δίνει ο λαός της Παλαιστίνης. Η ΕΕ του ΠΑΜΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους «τη μέρα που θα πάμε στην αγορά να ψωνίσουμε για το σπίτι μας, για τα παιδιά μας, για τους δικούς μας, ας δώσουμε 20 ευρώ να αγοράσουμε μια κουβέρτα. Αξίζει το κόστος». Οι κουβέρτες συγκεντρώνονται στα γραφεία του ΠΑΜΕ (Εμμ. Μπενάκη 28, 1ος όροφος) και στα γραφεία του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας (Βερανζέρου 1 πλατεία Κάνιγγος, 2ος όροφος).

«Η παροχή βοήθειας κάθε Ελληνα εργαζόμενου, κάθε εργατικού σωματείου στους άστεγους Παλαιστίνιους συναδέλφους μας είναι απαραίτητη και πάνω από όλα επείγουσα», τονίζει, σε ανακοίνωσή της, η Τοπική Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ. Στη Θεσσαλονίκη, οι κουβέρτες συγκεντρώνονται στο Εργατικό Κέντρο, στην Ενωση Εμποροϋπαλλήλων 5ος όροφος, τηλέφωνο: 2310286673.

Αντίστοιχη έκκληση απευθύνει σε όλους τους εργαζόμενους το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λάρισας. Οι κουβέρτες συγκεντρώνονται στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου (Εργατικής Πρωτομαγιάς 6 - 2ος όροφος, τηλέφωνο: 2410250708).

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να αγοραστεί η κουβέρτα, μπορεί να κατατεθεί το ποσό των 20 ευρώ στην Εθνική Τράπεζα στο λογαριασμό ΕΤΕ 129/592366 - 26.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ