Τρίτη 30 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Δίκαιη μοιρασιά

«Στοπ» στο νικηφόρο σερί του Ολυμπιακού έβαλε η μεγάλη του αντίπαλος στην Α1, Βουλιαγμένη. Στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής οι «μπέμπηδες» απέσπασαν ισοπαλία 6-6 (3-2, 1-2, 0-2, 2-0) από τους «ερυθρόλευκους» στον Πειραιά, σ' ένα ματς με πολλά νεύρα και ένταση. Ετσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα πάντως, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να θεωρείται ο κερδισμένος του παιχνιδιού. Και αυτό γιατί αν και βρέθηκε να χάνει με 6-4 με τη συμπλήρωση του 3ου εννιαλέπτου κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση και να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας παραμένοντας το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο. Πάντως, ικανοποίηση επικρατεί και στη Βουλιαγμένη, αφού έγινε η πρώτη ομάδα φέτος που «έκοψε» βαθμούς από τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι μετρούσαν 12 νίκες σε ισάριθμα ματς, και γιατί θα μπορούσε να χάσει αν μετρούσε γκολ του Θωμάκου (ήταν μάλλον εμπρόθεσμο) στην εκπνοή. Τα γκολ για τον Ολυμπιακό πέτυχαν οι Καλακώνας, Χατζηθεοδώρου (2), Πλατανίτης, Θωμάκος, Τρμπόγεβιτς. Για τη Βουλιαγμένη αντίστοιχα οι Χ. Αφρουδάκης (4), Μάζης, Κατσαούνης.

Κατά τα άλλα στα αξιοσημείωτα της αγωνιστικής ξεχωρίζει η νίκη της Χίου επί του Εθνικού, άλλα και η ήττα της Πάτρας από τον Πανιώνιο, που απέκτησε προβάδισμα στη μάχη για το πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ηρακλής - Χανιά 5-7, Ποσειδώνας Ιλισίων - Χαλκίδα 8-8, Π. Φάληρο - ΠΑΟΚ 10-11, Χίος - Εθνικός 10-6, Πανιώνιος - Πάτρα 11-7.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ