Τρίτη 4 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ευαισθησίες...

ΕΙΠΕ ο Μεϊμαράκης τον Βενιζέλο «παχύδερμο», παρεξηγήθηκε ο Ευάγγελος το είπε στον Λαλιώτη, ο Λαλιώτης το έβγαλε στη φόρα και μετά ανταπάντησε ο Σπηλιωτόπουλος, που δήλωσε ότι ο βουλευτής της ΝΔ βγήκε έξω από τα όριά του...

Προφανώς όλοι αυτοί θεωρούν ότι μας εντυπωσίασε το γεγονός.

Μα καλά, ιδίως αυτοί οι εκπρόσωποι Τύπου, ακούνε τι λένε κάθε μέρα ο ένας στον άλλον; Δε γνωρίζουν τα υπονοούμενα και τις «μπηχτές» που πέφτουν όταν «σβήνουν» τα φώτα και οι κάμερες;

Θέλουν, μήπως, να μας πείσουν ότι σοκαρίστηκαν από αυτό που είπε ο Μεϊμαράκης;

Χαλαρώστε, λοιπόν, κύριοι εκπρόσωποι και αφήστε τις επιδείξεις ευαισθησίας για το δημόσιο λόγο, διότι γνωρίζουμε πολύ καλά και τα προεκλογικά ήθη και τις προεκλογικές σας ευγένειες.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποιος είναι υπεύθυνος προεκλογικής καμπάνιας του Γιωργάκη του Παπανδρέου;

Ετσι για να ξέρουμε κι εμείς. Μήπως ο... Ισμαήλ Τζεμ; Γιατί άλλος που να λέει τόσα καλά λόγια για τον υπουργό Εξωτερικών και, μάλιστα, λίγες μέρες πριν από τις εκλογές, δεν έχει βρεθεί.

Δεν ξέρουμε τι θα κάνει εδώ στην Ελλάδα, όμως αν έβαζε υποψήφιος στην... Αγκυρα ο Γιωργάκης, με τέτοιο «προμόσιον», που λένε και οι ειδικοί, είναι βέβαιο ότι θα ερχόταν πρώτος σε σταυρούς και με διαφορά.

ΧΑΜΟΣ την Κυριακή στην Τούμπα, στον αγώνα Αρη - ΠΑΟΚ και είδαμε την αποτελεσματικότητα των δυνάμεων καταστολής του Χρυσοχοΐδη. Προκλητικότητα, αγριότητες, συλλήψεις συνοδευόμενες από ξυλοδαρμούς και όλα τα σχετικά.

Πάλι καλά, δηλαδή, που υπάρχουν και τα γήπεδα για να... διατηρούνται σε φόρμα τα παιδιά των ΜΑΤ, διότι, λόγω προεκλογικής περιόδου, τους κρατάνε λίγο τα λουριά στις συγκεντρώσεις και στις πορείες διαμαρτυρίας.

Αλλά μετεκλογικά μην ανησυχείτε... Θα βρίσκονται στην καλύτερή τους φόρμα, αφού με τις πολιτικές επιλογές που αναμένονται θα... χρειαστούν στα σίγουρα. Αλλωστε, γίνεται... κοινωνικός διάλογος (είτε με ΠΑΣΟΚ είτε με ΝΔ) χωρίς ΜΑΤ; Δε γίνεται.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ