Πέμπτη 8 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Ολοκληρώνουμε με ένταση των προσπαθειών

Στο 107,12% βρίσκεται το πανελλαδικό πλάνο λίγες μέρες πριν το «κλείσιμο» της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης

Ο στόχος της υπερκάλυψης του πλάνου της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ έχει ήδη επιτευχθεί κι ενώ υπολείπονται λίγες μέρες για το οριστικό κλείσιμο της «μάχης» αυτών των δύο μηνών, το πλάνο άγγιξε το 107,12%! Ενα ποσοστό που πίσω του κρύβει μια τεράστια κινητοποίηση μελών και φίλων του ΚΚΕ, ένα πλατύ άνοιγμα, αλλά και τη μεγάλη απήχηση που είχε το κάλεσμα της οικονομικής ενίσχυσης του Κόμματος στους εργαζόμενους, σε λαϊκά στρώματα.

Στην πρώτη θέση σταθερά παραμένει η ΚΟ Κρήτης με ποσοστό 132,76%, δεύτερη η ΚΟ Πειραιά με 118,51%, τρίτη της Στερεάς με 110,16% και ακολουθούν οι ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας, Αττικής, Θεσσαλονίκης, Αθήνας, Αιγαίου, Πελοποννήσου, Θεσσαλίας, Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Εξωτερικού, Βορειοδυτικής Ελλάδας και Δυτικής Μακεδονίας.

Η ΚΝΕ έχει καλύψει το 100,50% του πλάνου της, οι ΚΟΒ του «Ρ» και του «902» το 242% και 170% αντίστοιχα, ενώ η ΑΕ Καλλιτεχνών το 95,90%.

Από τις Νομαρχιακές Επιτροπές 33 έχουν ξεπεράσει το 100% των πλάνων τους κι αυτές είναι: Ρέθυμνο, Ξάνθη, Ηράκλειο, Κυκλάδες, Βοιωτία, Αρκαδία, Πιερία, Ρόδος, Ροδόπη, Ηλεία, Ημαθία, Κιλκίς, Κως, Εβρος, Χίος, Κοζάνη, Λασίθι, Κεφαλονιά, Ικαρία, Κέρκυρα, Χανιά, Εύβοια, Φωκίδα, Λάρισα, Λευκάδα, Θεσπρωτία, Αχαΐα, Λέσβος, Λακωνία, Καρδίτσα, Μαγνησία, Μεσσηνία, Ζάκυνθος.




Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ