Τρίτη 4 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Γιατί ψηφίζω ΚΚΕ
Για ένα καλύτερο αύριο

Του Φώτη ΜΑΖΑΡΑΚΗ*

Στηρίζω το ΚΚΕ, γιατί ως εργαζόμενος και άνθρωπος που έχω μεγαλώσει μέσα στις φτωχογειτονιές του Περιστερίου, που έχουμε δοκιμάσει στο πετσί μας όλες τις μετακατοχικές κυβερνήσεις αυτού του τόπου και βλέποντας πόσο πολύ... ενδιαφέρονται για τη φτωχολογιά, δε θα μπορούσα να ψηφίσω τίποτε άλλο, εκτός από το τιμημένο ΚΚΕ.

Δεν μπορούν να κοροϊδεύουν άλλο αυτό το λαό, δεν μπορούν να του παρουσιάζουν το μαύρο άσπρο, δεν μπορούν να ξεκληρίζουν άλλο την αγροτιά. Δεν μπορούν να ονομάζουν το δικαίωμα στη δουλιά «απασχολησιμότητα», δεν μπορούν να έχουν τα νιάτα μας άνεργα στις καφετέριες. Δεν μπορούν και δεν πρέπει να τους αφήσουμε να σπρώχνουν τα παιδιά μας στην απελπισία και στα ναρκωτικά. Δε θέλουμε την ΟΝΕ τους, που εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντα των μεγαλοκαρχαριών. Θέλουμε εργασία, Παιδεία, Νοσοκομεία. Θέλουμε να ζήσουμε επιτέλους και εμείς σαν άνθρωποι. Δε θέλουμε το ψέμα τους και τις κούφιες υποσχέσεις τους.

Εχουμε υποχρέωση ως συνδικαλιστές, ως αγωνιστές που στεκόμαστε δίπλα στο ΚΚΕ, είτε ως μέλη, είτε ως οπαδοί, να παλέψουμε μαζί με αυτό το Κόμμα, που έχει δώσει πολλά σ' αυτόν τον τόπο. Να βοηθήσουμε όσο μπορούμε για να έρθει κάποτε σ' αυτό τον τόπο η άνοιξη, για όλους εμάς τους ανθρώπους του μόχθου. Ολοι μαζί ας ψηφίσουμε το τιμημένο ΚΚΕ. Ολοι να βάλουμε ένα χεράκι να χτίσουμε το ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ που ονειρεύτηκαν οι πατεράδες μας, το ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ που ονειρευόμαστε εμείς, για ένα καλύτερο αύριο, για τα παιδιά μας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ