Τρίτη 4 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μην υποκύπτετε στους εκβιασμούς

Ανακοίνωση της ΝΕ Ξάνθης του ΚΚΕ με αφορμή  επιχείρηση εκφοβισμού εργαζομένων στον Κένταυρο

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ξάνθης του ΚΚΕ καταγγέλλει την κυβέρνηση και τους μηχανισμούς της, γιατί με το πρόσχημα πολεοδομικών παραβάσεων, επιχείρησαν να εκφοβίσουν με συλλήψεις, χτες το πρωί, στον Κένταυρο, εργαζόμενους οι οποίοι εκτελούσαν συμπληρωματικές εργασίες στο τζαμί του χωριού.

Αστυνομικοί, που άγνωστο πώς, ενημερώθηκαν άμεσα για την παράβαση, έτρεξαν και άρχισαν να απειλούν τους εργάτες πως αν δε σταματήσουν τις εργασίες θα τους συλλάβουν. Και αυτό γιατί δεν υπήρχε η σχετική άδεια από την Πολεοδομία. Εντελώς τυχαία (;) βρέθηκε στην περιοχή γνωστός πολιτευτής ο οποίος παρενέβη και τελικά το θέμα έληξε εκεί.

«Η παραπάνω ενέργεια, εκτός από την όξυνση που δημιουργεί, έχει σκοπό να σπρώξει το λαό της περιοχής στα γραφεία των υποψηφίων βουλευτών του δικομματισμού και ιδιαίτερα του ΠΑΣΟΚ», καταγγέλλει η ΝΕ Ξάνθης του ΚΚΕ και καλεί το λαό της μειονότητας «να μην υποκύψει σ' αυτούς τους εκβιασμούς. Την Κυριακή 9 Απρίλη να δώσει την απάντησή του καταδικάζοντας ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και ενισχύοντας αποφασιστικά το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ