Πέμπτη 22 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
14η Ειρηνοδρομία στη Νίκαια

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 6 Φλεβάρη

Η Επιτροπή Ειρήνης Κοκκινιάς, στα πλαίσια της Ολυμπιάδας Ειρήνης που διοργανώνει η ΕΕΔΥΕ από το Γενάρη έως το Μάη του 2004, συνδιοργανώνει με μαζικούς φορείς της πόλης και υπό την αιγίδα του Δήμου Νίκαιας την 14η Ειρηνοδρομία - Λαϊκό αγώνα δρόμου «Δημήτρη Σεϊτανίδη», στις 8 Φλεβάρη 2004, στις 10 π.μ. στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης.

Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι αθλητές θα είναι σε δρόμους της πόλης με αφετηρία και τερματισμό το Μουσείο της Εθνικής Αντίστασης (Μάνδρα Μπλόκου, Ηλιουπόλεως και Κιλικίας).

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν οι μαζικοί φορείς της πόλης: Νεανική Δράση για την Ειρήνη, ΑΦΜΟ, ΑΦΟΑΝ, ΟΦΟΝ, Ενωση Συλλόγων Γονέων Νίκαιας, ΑΠΣ «Απόλλων» Δυτ. Αττικής, Ομοσπονδία Ενώσεων Γονέων Νομαρχίας Πειραιά, Δημοκρατική Ενότητα Νίκαιας, Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Τριάδας, Σύλλογος κατοίκων Ασπρων Χωμάτων «Η Μέριμνα», ΠΕΑΕΑ Κοκκινιάς, Σωματείο Θυμάτων Γερμανικής Κατοχής «Ο Φοίνιξ», Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Νίκαιας - Κορυδαλλού, ΑΕ Νίκαιας, Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πειραιά και ΕΛΜΕ Πειραιά.

Για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στο 210-4278255 μέχρι τις 6 Φλεβάρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ