Παρασκευή 23 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΑΡΚΑΔΙΑ
Παρουσιάσεις ψηφοδελτίων

Το ψηφοδέλτιο του Κόμματος στο νομό Καρδίτσας παρουσίασε χτες το απόγευμα, σε συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «Αρνη», η ΝΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ. Μιλώντας κατά την παρουσίαση ο Γ. Τσιούτρας, γραμματέας της ΝΕ, υπογράμμισε ότι η σύνθεση του ψηφοδελτίου δεν είναι τυχαία, καθώς οι όλοι οι υποψήφιοι διακρίνονται για την έντονη αγωνιστική δράση τους στο μαζικό κίνημα, είναι άνθρωποι με συνεχή κοινωνική και πολιτική προσφορά.

Οι υποψήφιοι αυτοί - συνέχισε - αποτελούν εγγύηση για την παραπέρα αγωνιστική πορεία του λαϊκού κινήματος, καθώς είναι γνώστες, από πρώτο χέρι, των προβλημάτων του νομού Καρδίτσας, μιας και για πολλά χρόνια συμβάλλουν, με μαχητικό τρόπο, στην επεξεργασία και στην προβολή των λύσεων.

Καλώντας να συστρατευτούν με το ΚΚΕ όλους όσοι συναντήθηκαν με τους κομμουνιστές στον αγώνα, όλους όσοι πέρασαν από τις γραμμές του και, για διάφορους λόγους, αποστασιοποιήθηκαν, αλλά δεν επέλεξαν να στηρίξουν την πολιτική του κεφαλαίου, ο Γ. Τσιούτρας σημείωσε ότι στόχος του Κόμματος σ' αυτές τις εκλογές για την Καρδίτσα είναι η σημαντική αύξηση των ποσοστών του και η εκλογή κομμουνιστή βουλευτή στο νομό.

Στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ για το νομό Καρδίτσας, συμμετέχουν οι:

-- Γάκης Βαγγέλης, αγρότης.

-- Μπόρλας Ηλίας, εκπαιδευτικός, πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων - Νηπιαγωγών Καρδίτσας.

-- Μπούτας Βαγγέλης, πρώην βουλευτής, νομαρχιακός σύμβουλος, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας (ΕΟΑΣΚ).

-- Παπαλίτσας Βασίλης, αγρότης, γραμματέας της ΕΟΑΣΚ.

-- Πίτσαβος Αποστόλης, γεωπόνος, δημοτικός σύμβουλος Καρδίτσας.

-- Χαλάτση - Σπυρίδωνος Αργυρώ, εκπαιδευτικός, μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας.


Στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου, μεταξύ των άλλων, παραβρέθηκαν οι: Χρ. Τέγος, δήμαρχος Καρδίτσας και Μανώλης Τσίπρας, αντιδήμαρχος, ο Γ. Γιοβάνης, δήμαρχος Μητρόπολης, ο Β. Θεοχάρης, δημοτικός σύμβουλος Παλαμά, ο Δ. Τσιανάβας, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Παλαμά κ.ά.

Στην Αρκαδία

Στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο νόμο, που παρουσίασε ο γραμματέας της ΝΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ Θεόδωρος Ρούνης, σε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΕ, συμμετέχουν οι:

-- Δήμος Αναστόπουλος, υπάλληλος ΟΤΕ.

-- Νίκος Γόντικας, εφοριακός, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

-- Δημήτρης Κολοβός, αγρότης, συνδικαλιστής της ΠΑΣΥ.

-- Κώστας Παγανός, ελεύθερος επαγγελματίας, επικεφαλής της Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης Μεγαλόπολης.

Σήμερα

-- Παρουσίαση της πολιτικής πρότασης του ΚΚΕ και του ψηφοδελτίου του στο νομό των Ιωαννίνων, οργανώνει η ΝΕ Ιωαννίνων του ΚΚΕ στις 7.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων.

-- Η ΝΕ Λακωνίας του ΚΚΕ θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο του Κόμματος στο νομό, σε συνέντευξη Τύπου στις 6.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «ΛΗΔΑ».

-- Η ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο του Κόμματος στο νομό στις 12 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο «Πανελλήνιον».

-- Η παρουσίαση του υποψηφίων που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο νομό Κιλκίς, θα γίνει σε ειδική εκδήλωση στις 8.30 μ.μ. στο Λόφο.

Τις επόμενες μέρες

-- Σε πολιτική συγκέντρωση αύριο Σάββατο θα γίνει η ανακοίνωση των υποψηφίων βουλευτών του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στο νομό Καβάλας. Η εκδήλωση θα γίνει στις 6 το απόγευμα στο «Γαλαξία».

-- Η ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο του Κόμματος στο νομό, σε εκδήλωση που θα γίνει αύριο Σάββατο, στις 11.30 π.μ. στην αίθουσα των ΕΒΕ (Αράτου 21).

-- Η ΝΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ καλεί σε συνέντευξη Τύπου αύριο Σάββατο, όπου θα παρουσιάσει τους υποψηφίους του ΚΚΕ στο νομό. Η συνέντευξη θα δοθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ (πλατεία Ελευθερίας), στις 6μ.μ..

-- Παρουσίαση του ψηφοδελτίου της εκλογικής περιφέρειας νομού Βοιωτίας θα γίνει την Κυριακή 25/1, στις 11 το πρωί, στο «Νερόμυλο» της Κρύας, στη Λιβαδειά.

-- Η ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο του Κόμματος στο νομό, σε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα 26 Γενάρη, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα του ξενοδοχείου «ΡΕΞ».

-- H NE Εύβοιας του ΚΚΕ θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο του κόμματος στο νομό, τη Δευτέρα, 26/1, στις 6.30μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας στη Χαλκίδα.

-- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο του Κόμματος για το νομό σε εκδήλωση που θα γίνει τη Δευτέρα 26 Γενάρη, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων.

-- Παρουσίαση των θέσεων του ΚΚΕ και του ψηφοδελτίου οργανώνει η ΝΕ Αρτας του ΚΚΕ τη Δευτέρα 26 Γενάρη, στις 8 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Κρόνος».

-- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αττικής του ΚΚΕ θα παρουσιάσει τους υποψηφίους του Κόμματος στο νομό, την Τρίτη, 27/1, στις 7μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αχαρνών (Μπόσδα και Φιλαδελφείας).

-- Την Πέμπτη, 29/1, στις 2 το μεσημέρι, στο Εργατικό Κέντρο Σάμου, σε συνέντευξη Τύπου οι Αντώνης Μαλαγάρης, δικηγόρος και Μάριος Τσαντίρης, εργάτης, υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο νομό Σάμου, θα παρουσιάσουν την πολιτική πρόταση του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ