Σάββατο 24 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ
«Οι κολλητοί»

Δυο αδέλφια αχώριστα, στην κυριολεξία, έχουν καταφέρει να περάσουν τριάντα δυο ολόκληρα χρόνια κάνοντας τα πάντα μαζί. Οι επιδόσεις τους στα σπορ είναι φοβερή, ενώ το εστιατόριο που έχουν φημίζεται για το ταχύτατο σέρβις του. Ο Γουόλτ είναι επίδοξος ηθοποιός σε απεγνωσμένη ανάγκη. Να πραγματοποιήσει ένα όνειρο ζωής. Κι όταν αποφασίζει να αναζητήσει την τύχη του στο Χόλιγουντ, ο αδελφός του τον ακολουθεί. Εκεί θα γίνουν φίλοι με τη σέξι γειτόνισσά τους, που θα συστήσει τον Γουόλτ σ' ένα ατζέντη, για τον οποίο ιδανικό ξεκίνημα καριέρας είναι το πορνό. Τα πράγματα καλυτερεύουν για τον Γουόλτ, όταν γνωρίζει τη φοβερή και τρομερή Σερ. Προσπαθώντας να σαμποτάρει το ίδιο το τηλεοπτικό της σόου, η Σερ επιλέγει για συμπρωταγωνιστή της τον Γουόλτ, αντί όμως αυτό να φέρει την καταστροφή εκτοξεύει το σόου στην κορυφή των ακροαματικοτήτων. Τα σιαμαία αδέλφια γίνονται μεγάλοι τηλεοπτικοί αστέρες.

Από το 1994, που πρωτοεμφανίστηκαν οι αδελφοί Φαρέλι στις κινηματογραφικές αίθουσες, έχουν δώσει το δικό τους στίγμα στον «ορισμό» κωμωδία. «Κάτι τρέχει με τη Μαίρη», «Εγώ, αυτή κι ο εαυτός μου», «Βαριά ερωτευμένος» και τώρα «Οι κολλητοί». Ανορθόδοξες καταστάσεις που μοιάζουν πραγματικές, καυτές ατάκες και καθόλου λεπτό χιούμορ... Ιδέες που σπάνε τα ταμπού και ήρωες που περνάνε δύσκολα, αλλά σε κάνουν και γελάς.

Οι αδελφοί Φαρέλι ξέρουν αυτό που θέλει το κοινό και χειρίζονται τα «πράγματα» δίνοντας μια ξεχωριστή διάσταση. Και όπως λένε «για να δουλέψουν οι ταινίες μας, οι θεατές πρέπει πραγματικά να νοιάζονται για τους χαρακτήρες».

«Stuck on yon»

Κωμωδία, αμερικανικής παραγωγής 2003. Σκηνοθεσία: Πίτερ και Μπόμπι Φαρέλι. Με τους: Ματ Ντέιμον, Γκρεγκ Κινιάρ, Εύα Μέντες, Σερ, Σέιμουρ Κάσελ, Γουέν ΓιανΣι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ