Σάββατο 24 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Εκθεσιακές περιπλανήσεις

Εργο του Γιώργου Ζιάκα
Εργο του Γιώργου Ζιάκα
«Θαυμάτων περιήγηση» είναι ο τίτλος της έκθεσης ζωγραφικής του Σπύρου Ανδρέου που εγκαινιάζεται τη Δευτέρα (7.30μ.μ.) στην «Πινακοθήκη Ψυχάρη 36» (Κυπριάδου). Θα διαρκέσει έως τις 7 του Φλεβάρη.

Εγκαινιάζεται στις 4 του Φλεβάρη (8μ.μ.) στην γκαλερί «Αστρα» (Καρυατίδων 8), έκθεση ζωγραφικής του Γιώργου Ζιάκα με τίτλο «Μικρά καλοκαιρινά τοπία». Θα διαρκέσει έως τις 21 του Φλεβάρη.

Εγκαινιάζεται στις 27 του Γενάρη στο Εικαστικό Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης της Λάρισας έκθεση του Τάκη. Ο καλλιτέχνης θα παρουσιάσει ένα καινούριο έργο, τίτλος του οποίου είναι «Η Μουσική των Σφαιρών - Μουσικός χώρος 1». Το μουσικό αυτό περιβάλλον αποτελείται από 12 μουσικά έργα: 7 σφαίρες και 5 έγχορδα και για να λειτουργήσει χρειάζεται τη συμμετοχή του κοινού. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 31 του Μάρτη.

H πρώτη ατομική έκθεση του Μανώλη Μπιτσάκη εγκαινιάζεται στις 3 του Φλεβάρη (7μ.μ.) στις «Νέες Μορφές» (Βαλαωρίτου 9). Κύριο χαρακτηριστικό της ζωγραφικής του, το μικρό σχήμα των έργων του. Μια σύγχρονη μινιατούρα με εμμονή στη λεπτομέρεια. Μια μικρογραφική αναπαράσταση προσώπων και τοπίων που δεν αποσκοπούν στην απεικόνιση, αλλά σαν υπόδειγμα στοχασμών πάνω στα ζητήματα της δομής της πραγματικότητας. Διάρκεια έως 28/2.

Εγκαινιάζεται στις 30 του Γενάρη στην αίθουσα τέχνης «Αστρολάβος - artlife» (Ηροδότου 11), έκθεση φωτοφόρων καλλιτεχνικών κατασκευών του Παναγιώτη Δραντάκη. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 21 του Φλεβάρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ