Κυριακή 25 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
Γιώργος Γιώγος

Πρώην δήμαρχος Πετρούπολης

«Στις εκλογές της 7ης Μάρτη ψηφίζω ΚΚΕ για να δηλώσω την αντίθεσή μου στο συνεχιζόμενο ξεπούλημα του εθνικού πλούτου, στην κατάργηση βασικών εργατικών κατακτήσεων, στη διάλυση του Ασφαλιστικού συστήματος και του ΕΣΥ, στην υποβάθμιση του εκπαιδευτικού μας συστήματος, στην απαράδεκτη καθήλωση μισθών και συντάξεων, και την αυξανόμενη ανεργία.

Ψηφίζω ΚΚΕ σαν μια ελάχιστη πράξη τιμής και σεβασμού στις χιλιάδες των αγωνιστών που έπεσαν υπερασπιζόμενοι τη λευτεριά και τα δημοκρατικά δικαιώματα του λαού μας.

Ψηφίζω ΚΚΕ για το σταμάτημα των σημερινών ανθρωποθυσιών στα γιαπιά και τα εργοτάξια όπου τα κέρδη συσσωρεύονται κυριολεκτικά με το αίμα της εργατικής τάξης.

Ψηφίζω ΚΚΕ για τον καθαρό πολιτικό λόγο, και κυρίως για τη συνεπή του στάση στα μεγάλα και τα μικρά ζητήματα που απασχολούν σήμερα την εργατική τάξη και το λαό της πατρίδας μας, κόντρα στη συναίνεση, στην ηττοπάθεια και το ραγιαδισμό που επιδεικνύεται από τον ΣΥΝ που αποτελεί το "αριστερό" άλλοθι του δικομματισμού.

Ο αποκλεισμός του ΚΚΕ και η προνομιακή μεταχείριση του ΣΥΝ από τα ΜΜΕ, τα αφεντικά των οποίων λυμαίνονται απροκάλυπτα και προνομιακά τον εθνικό πλούτο, δείχνουν ακριβώς ότι το ΚΚΕ βρίσκεται στο σωστό δρόμο όσον αφορά την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του λαού μας.

Ψηφίζω ΚΚΕ για την ενότητα και τη συσπείρωση των συνεπών αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων, προκειμένου να αντιμετωπιστούν από καλύτερη θέση τα μεγάλα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας και του λαού μας από τη συντηρητική νεοφιλελεύθερη επίθεση του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Ψηφίζω ΚΚΕ για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες για το ταξικό εργατικό κίνημα της πατρίδας μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ