Σάββατο 31 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Προς ΜΕGΑ (υπόψη κ. Λιάρου)

Ο κ. Αντώνης Λιάρος προσπάθησε χτες στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του MEGA να αποδώσει στο ΚΚΕ και στο «Ρ» πρόθεση να οδηγήσουν την προεκλογική περίοδο στον αστερισμό της «σκανδαλολογίας»...

Αφορμή για την «αξιέπαινη» αυτή προσπάθεια του κ. Λιάρου να «διασώσει» το πολιτικό κλίμα, ήταν η αποκάλυψη του «Ρ» για την φωτογραφική τροπολογία υπέρ Μαμιδάκη.

***

Το πώς αντιλαμβάνεται τη δημοσιογραφία ο κ. Λιάρος και το πώς αξιολογεί δημοσιογραφικά τα θέματα της επικαιρότητας είναι δική του υπόθεση. Αν είχε ο ίδιος το θέμα που αποκάλυψε ο «Ρ» δε θα το δημοσιοποιούσε; Ας το πει δημοσίως και «όλοι κρίνονται».

Αλλο όμως είναι αυτό που εμείς θέλουμε να ρωτήσουμε τον κ. Λιάρο. Το εξής: Χτες, εκτός από το «Ρ», αναφορά στο θέμα της σκανδαλώδους τροπολογίας - χωρίς να αναφέρονται ονόματα και καταστάσεις αλλά - με σαφείς φράσεις για «επιχειρηματία που "φωτογραφίζει" η τροπολογία» και με τίτλο «Κι άλλη "φωτογραφία";», είχε και η εφημερίδα «Ελευθεροτυπία». Μάλιστα, η αναφορά γίνεται στη μεγάλης αναγνωσιμότητας στήλη των σχολίων της εν λόγω εφημερίδας. Στο σχετικό σχόλιό της, επίσης, η εφημερίδα ζητά «εξηγήσεις» από την κυβέρνηση και τη ΝΔ.

***

Κατόπιν αυτών και δεδομένου ότι η «Ελευθεροτυπία» ανήκει στον κ. Τεγόπουλο, έναν δηλαδή εκ των ιδιοκτητών του MEGA, ρωτάμε τον κ. Λιάρο: Πέραν του «Ρ» και του ΚΚΕ, είναι και ο κ. Τεγόπουλος και - κατ' επέκταση - το MEGA, που θέλουν να σύρουν την πολιτική ζωή στη «σκανδαλολογία»;...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ