Σάββατο 31 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΒΟΙΩΤΙΑ
Ξεδιπλώνεται η προεκλογική δραστηριότητα

Στα πλαίσια της πολιτικής εξόρμησης και της προεκλογικής δραστηριότητας έγιναν οι εξής δραστηριότητες το τελευταίο διήμερο:

-- Η Κομματική Οργάνωση Λιβαδειάς του ΚΚΕ, διοργάνωσε εκδήλωση την Τετάρτη 28 του μήνα, στο «ΞΕΝΙΑ», όπου αναπτύχθηκαν οι θέσεις του Κόμματος για τις εκλογές και ειδικότερα για τις γυναίκες. Η ομιλήτρια Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, κάλεσε τις γυναίκες να ενισχύσουν το ΚΚΕ για να έχει ο λαός καλύτερο στήριγμα στην επίθεση που θα δεχτεί μετά τις εκλογές, να δυναμώσει η λαϊκή πάλη, να προωθηθεί η δημιουργία του λαϊκού μετώπου. Στη συνέχεια ακολούθησε πλούσια συζήτηση μεταξύ των παρευρισκομένων. Στην εκδήλωση επίσης χαιρέτισε ο υποψήφιος βουλευτής στο νομό Παναγιώτης Αρβανίτης.

-- Περιοδεία έκαναν την Πέμπτη, 29 του μήνα, το πρωί, στο ΚΑΠΗ της Θήβας οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ Βάσω Γκιόκα και Δημήτρης Κουτσούμπας. Αναφέρθηκαν στα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνταξιούχοι από την κυβερνητική πολιτική και ανέλυσαν τις θέσεις του Κόμματος για την εκλογική μάχη, καλώντας την τρίτη ηλικία να υπερψηφίσει το ΚΚΕ.

-- Το βράδυ της Πέμπτης 29/1, επίσης, ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, μίλησε σε συγκέντρωση οπαδών και φίλων του ΚΚΕ σε ταβέρνα στις Θεσπιές, αναλύοντας τις θέσεις του ΚΚΕ και καλώντας όλους να ριχτούν στη μάχη της ψήφου σε καθημερινή βάση μέχρι τις 7 του Μάρτη, για να αναδειχτεί ένα ισχυρό ΚΚΕ στη Βουλή και στο λαό και στο νομό Βοιωτίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ