Σάββατο 31 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
«Επιθεώρηση» από Κ. Στεφανή

Παρέμβαση του Ηλ. Σιώρα κατά την παρουσία του υπουργού Υγείας στο «Αττικόν»

Οι προεκλογικές ανάγκες της κυβέρνησης, για την επίδειξη έργου στην Υγεία, επέβαλλαν και την έναρξη της μερικής, έστω, εφημερίας του «Αττικού» Νοσοκομείου από σήμερα, παρά τις τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό.

Το Νοσοκομείο επισκέφτηκε χτες ο υπουργός Υγείας Κώστας Στεφανής, προκειμένου να «επιθεωρήσει» την προετοιμασία για τη σημερινή «πρώτη» της επικουρικής εφημερίας. Φαίνεται βέβαια ότι η «επιθεώρηση» είχε μάλλον τυπικό χαρακτήρα, γιατί όταν έκανε παρέμβαση για τις ελλείψεις προσωπικού στον υπουργό ο Ηλίας Σιώρας, μέλος του ΔΣ της Ενωσης Ιατρών Νοσοκομείων ΑΘήνας - Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) και υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στη Β' Αθήνας, εκείνος έδειξε μάλλον ενοχλημένος, για την «παρακώλυση»... του έργου του.

Ο Ηλ. Σιώρας υπογράμμισε ότι αν δε γίνουν άμεσα προσλήψεις για να καλυφθούν οι τεράστιες ελλείψεις προσωπικού σε όλους τους τομείς και πλήρης εφημερία δε θα υπάρξει και το υπάρχον προσωπικό θα «γονατίσει» απ' το φόρτο της δουλιάς. Οι προσλήψεις, τόνισε ο Ηλ. Σιώρας, είναι επιβεβλημένες για να αποκτήσει το Νοσοκομείο πραγματικά λαϊκό χαρακτήρα στην υπηρεσία του λαού, για να μην καταντήσει και το «Αττικόν» να είναι ένα νοσοκομείο σε υπολειτουργία που θα αποτελεί χώρο εξυπηρέτησης ιδιωτικής πελατείας.

Ο υπουργός βέβαια αρκέστηκε να δικαιολογήσει τις ελλείψεις προσωπικού μιλώντας για καθυστερήσεις του ΑΣΕΠ και... συνέχισε την επιθεώρηση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ