Σάββατο 31 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΚΚΕ - ΚΝΕ
Συγκεντρώσεις το Σαββατοκύριακο

Δεκάδες συγκεντρώσεις, εκδηλώσεις και συσκέψεις νεολαίας πραγματοποιούνται μέσα στο Σαββατοκύριακο από τις οργανώσεις της ΚΝΕ και του ΚΚΕ. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμά τους έχει ως εξής:

  • Σήμερα Σάββατο:

-- Πετρούπολη, στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο, θα μιλήσει ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Αργυρούπολη, στις 6:30 μ.μ., στο θέατρο του 5ου Δημοτικού Σχολείου, θα μιλήσει ο Γιώργος Καλύβας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος βουλευτής Β' Αθήνας.

-- Φοιτητική Εστία Πατησίων, στις 6 μ.μ., με ομιλητή τον ηθοποιό Βασίλη Κολοβό, υποψήφιο βουλευτή Β' Αθήνας.

-- Λευκάδα, στο Εργατικό Κέντρο, στις 7 μ.μ., θα μιλήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές Γεράσιμος Αραβανής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Αγγελος Βρετός.

-- Δράμα, εκδήλωση της ΚΝΕ, στις 6 μ.μ., στην καφετερία «ΜΑΪ ΤΑΪ».

  • Αύριο Κυριακή:

-- Συγκέντρωση νέων ηθοποιών, στις 12 το μεσημέρι, στο θέατρο «Τζένη Καρέζη» (Ακαδημίας 3), θα μιλήσουν οι ηθοποιοί Κώστας Καζάκος και Βασίλης Κολοβός, υποψήφιοι βουλευτές επικρατείας και Β' Αθήνας αντίστοιχα, με το ΚΚΕ και η Κάτια Ζαρκάδα, πρόεδρος του συλλόγου σπουδαστών δραματικών σχολών.

-- Αιγάλεω, στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων, (Αδριανουπόλεως και Ελλης), στις 7 μ.μ., θα μιλήσει ο Θόδωρος Τζιατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Καλλιθέα, στο «Καφέ Ντιβέρσο» (πλησίον του Παντείου), στις 8 μ.μ., θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Ηλιούπολη, στις 6:30 μ.μ., στο Ειδικό Σχολείο, θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος βουλευτής Α' Αθήνας.

-- Περιστέρι, στις 6 μ.μ., στην Ξυλοτεχνία, θα μιλήσει ο Παναγιώτης Σοφός, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Β' Αθήνας.

-- Μαρούσι, στις 7 μ.μ., στο ΚΑΠΗ, θα μιλήσει ο Αντώνης Σκυλλάκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Β' Αθήνας.

-- Χαλάνδρι, στις 6 μ.μ., στην καφετερία «Sunrise», θα μιλήσει η Λούλα Καρατζά, υποψήφια βουλευτής στη Β' Αθήνας.

-- Χαϊδάρι, στις 6 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Δάσους, θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Β' Αθήνας.

-- Αγίους Ανάργυρους, στις 6:30 μ.μ., στο Β' ΚΑΠΗ, θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφια βουλευτής επικρατείας.

-- Πέραμα, στο ουζερί «Ο ΤΑΚΗΣ» (25ης Μαρτίου & Ηπείρου - έναντι Πρόνοιας), στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσει ο Σωτήρης Πουλικόγιαννης, υποψήφιος βουλευτής.

-- Ναύπλιο, στο Εργατικό Κέντρο, στις 7 μ.μ., θα μιλήσει ο Χρήστος Τσαντής, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ