Τρίτη 3 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ

Ολα για τις επιχειρήσεις...«Δραστική μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης ιδιωτών και επιχειρήσεων θα ανακοινώσει αύριο (σ.σ. σήμερα) η ΝΔ. Το οικονομικό της πρόγραμμα προβλέπει επίσης μέτρα για την προσέλκυση ξένων επενδύσεων, συγκεκριμένα πακέτο αποκρατικοποιήσεων, κίνητρα σε επιχειρήσεις για τη μείωση της ανεργίας, καθώς και τροποποίηση φορολογικών κλιμάκων» (Από το βασικό θέμα της ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ).

Ο,τι λένε τα γκάλοπ...«Καταλυτική αποδεικνύεται η σημασία της υπόθεσης Πάχτα στο προεκλογικό σκηνικό, όπως επιβεβαιώνουν όλες οι δημοσκοπήσεις που διενεργήθηκαν την τελευταία εβδομάδα. Η KAPA RESEARCH, η MRB, η VPR-C και αύριο η OPINION και η ALCO καταγράφουν σημαντική αλλαγή στην πρόθεση ψήφου υπέρ της ΝΔ σε ποσοστά που ανεβάζουν πλέον τη διαφορά από τις 3,5 εκατοστιαίες μονάδες και πάνω... Παρά το γεγονός ότι ο Γ. Παπανδρέου επιχείρησε να αποστασιοποιηθεί από το πρόβλημα ή ίσως ακόμη και να το αξιοποιήσει (με την αποπομπή των δέκα) για την ενίσχυση της προσωπικής του εικόνας, τελικώς δεν τα κατάφερε» (Από το άρθρο του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ).

Σενάρια...«Ο τόπος πιθανότατα θα οδηγηθεί σε νέες βουλευτικές εκλογές εντός του 2004. Ολα δείχνουν ότι στις εκλογές της 7ης Μαρτίου θα επικρατήσει η Νέα Δημοκρατία. Ομως με τον σημερινό εκλογικό νόμο, το ΠΑΣΟΚ μάλλον θα εξασφαλίσει τις 121 έδρες που απαιτούνται για να "μπλοκάρει" την προεδρική εκλογή του Φεβρουαρίου 2005. Προ του κινδύνου αυτού, η αυριανή Κυβέρνησις Καραμανλή θα έχει μία και μόνο επιλογή: - να προκηρύξει νέες εκλογές εντός του 2004, πριν από την ψηφοφορία για την ανάδειξη Προέδρου της Δημοκρατίας» (Από το βασικό θέμα της ΕΣΤΙΑΣ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ