Τρίτη 3 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ

Αντιγράφουμε από το χτεσινό δελτίο Τύπου του ρ/σ ΣΚΑΪ ένα απόσπασμα της συνέντευξης του Λάκη Λαζόπουλου στην εκπομπή «Schooligans» (31/1/2004):

«Ο Κωνσταντόπουλος με ενοχλεί το γεγονός ότι ό,τι θυμάται χαίρεται. Δηλαδή δεν ακολουθεί με πίστη μια τακτική, έμοιαζε ο ΣΥΝ να είναι χολ του ΠΑΣΟΚ γι' αυτό άλλωστε φύγανε όλοι και πήγαν προς τα εκεί.

Είδα τον Κουναλάκη να μιλάει σε ένα κανάλι όπου του είχανε το σκάνδαλο για τον Καϊάφα, που γίνεται της τρελής πάλι, σκάνδαλο που ανακάλυψε ο Κωνσταντόπουλος και λέει "εγώ ήρθα εδώ να μιλήσω για την πολιτική, δε θα μιλήσω για τα σκάνδαλα". Ξαφνικά λοιπόν ένας άνθρωπος του ΣΥΝ που πριν δέκα μέρες ωρυότανε, βλέπεις την κατάντια του, την ξεφτίλα του. Τέτοιο ξεφτιλισμένο άνθρωπο δεν έχω ξαναδεί σαν τον Κουναλάκη.

Τι να περιμένεις από άλλον επειδή είναι ΣΥΝ; Ενας πουλημένος και μισός. Ολοι αυτοί οι άνθρωποι γλείφουνε για να πάρουν μια καρέκλα. Δε μου αρέσει αυτή η τακτική. Θεωρώ ότι είναι πούλημα της ιδεολογίας σου. Δεν μπορεί να βγαίνεις να μιλάς πριν δέκα μέρες και να βγαίνεις (τώρα) και να μου λες ότι θα μιλήσω για την πολιτική λες και είσαι ο πιο ΠΑΣΟΚτζής. Πες, τι έχεις να πεις; Τι έγινε και άλλαξε η άποψή σου; Σε δεκαπέντε μέρες τι εγκεφαλικό μπορεί να πάθει η συνείδησή σου;».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ