Τρίτη 3 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΠΙΕΡΙΑ
Με τη σφραγίδα των λαϊκών στρωμάτων

«Η εκλογική αναμέτρηση μπορεί και πρέπει να αξιοποιηθεί από την εργατική τάξη, τα άλλα λαϊκά στρώματα, τη νεολαία, σαν μια μάχη που θα φέρει τη δική τους σφραγίδα για τα δικά τους συμφέροντα», είπε ο Παναγιώτης Σαββίδης, γραμματέας της ΝΕ Πιερίας του ΚΚΕ, μιλώντας χθες βράδυ στην εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου που υποστηρίζει το ΚΚΕ στο νομό. Και κάλεσε σε μαζική υπερψήφιση του Κόμματος. Στην εκδήλωση χαιρέτισε ο Φίλιππος Γεωργουδάκης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Υποψήφιοι βουλευτές είναι οι:

- ΑΝΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, επαγγελματίας. Πρόεδρος του Σωματείου Εστιατόρων Ψητοπωλών και Συναφών Επαγγελμάτων, μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Πιερίας.

- ΚΑΡΑΚΙΤΣΙΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ, θερμοϋδραυλικός. Μέλος του ΔΣ του Σωματείου Επαγγελματιών Λιτοχώρου. Διατέλεσε δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Λιτοχώρου.

- ΠΑΝΤΕΛΙΑΣ ΜΑΡΚΟΣ, εργάτης. Διατέλεσε μέλος της Διοίκησης της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών και μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πειραιά.

- ΠΑΤΑΡΙΔΟΥ ΚΑΣΣΙΑΝΗ, επιχειρηματίας. Μέλος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Κατερίνης. Επίσης είναι μέλος του ΔΣ του Ποντιακού Συλλόγου «Παναγία Σουμελά».

- ΣΑΛΠΙΣΤΗΣ ΝΙΚΟΣ, δικηγόρος. Πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Κατερίνης. Διατέλεσε δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Κατερίνης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ