Τρίτη 3 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΕΒΡΟΣ
Ψηφοδέλτιο συσπείρωσης και αντεπίθεσης

Το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΚΚΕ στον ακριτικό νομό του Εβρου παρουσιάστηκε το Σάββατο σε εκδήλωση που διοργάνωσε η ΝΕ Εβρου του ΚΚΕ στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης. Μαζική ήταν η συμμετοχή του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας. Στην εκδήλωση μίλησε ο Δαμιανός Κουκοράβας, Γραμματέας της ΝΕ Εβρου του ΚΚΕ. Απηύθυνε κάλεσμα παγκινητοποίησης προς τους φίλους και οπαδούς του Κόμματος για σχεδιασμένη δουλιά μέχρι και την τελευταία ώρα. Αλλά και κάλεσμα συσπείρωσης προς το λαό του νομού, να κάνει την ψήφο του όπλο υπεράσπισης των δικαιωμάτων του και αντεπίθεσης για να ανοίξει ο δρόμος της λαϊκής οικονομίας και εξουσίας.

Υποψήφιοι βουλευτές είναι οι:

- ΔΡΑΜΑΝΙΔΟΥ-ΜΟΥΛΟΥΔΗ ΝΙΚΗ, εκπαιδευτικός. Συμμετέχει ενεργά στο κίνημα των Γυναικών και της Ειρήνης καθώς και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μέσα από τη Γραμματεία της ΔΗΔΑΣ.

- ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, αγρότης. Είναι πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Νέας Βύσσας και στέλεχος της ΠΑΣΥ στον Εβρο. Διατέλεσε πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Στέφανος Καραθεοδωρής».

- ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΒΑΣΟΣ, αγρότης. Είναι μέλος του ΔΣ του Αγροτικού Συνεταιρισμού Φερών και στέλεχος της ΠΑΣΥ στον Εβρο. Διατέλεσε πρόεδρος του ΤΟΕΒ Φερών.

- ΤΡΕΛΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, γεωπόνος. Είναι εκλεγμένος νομαρχιακός σύμβουλος Εβρου με το ψηφοδέλτιο της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας».

- ΤΣΙΚΡΙΚΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ, τραπεζοϋπάλληλος. Από τα φοιτητικά του χρόνια συμμετείχε δραστήρια στη συνδικαλιστική και πολιτική ζωή στη Θεσσαλονίκη, στην Ολλανδία και στον Εβρο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ