Τρίτη 3 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
Κι άλλος εμπαιγμός για το επίδομα

Νέος εμπαιγμός με το περιβόητο επίδομα των 1.000 ευρώ στους φοιτητές που σπουδάζουν σε άλλη πόλη από το μόνιμο τόπο κατοικίας τους! Μας το διαφημίζουν από τον περασμένο Σεπτέμβρη, έφτασε Φλεβάρης κι όσοι πήγαν χτες με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στις Εφορίες για να εισπράξουν έστω αυτά τα ψίχουλα κοινωνικής πολιτικής (ένας καφές τη μέρα βγαίνει αν τα βάλουμε κάτω), έφυγαν με άδεια χέρια. Ο λόγος; Δεν έχει κοινοποιηθεί ακόμα το σχετικό ΦΕΚ στις Εφορίες!

Σύμφωνα με πληροφορίες δε, ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί κι άλλα ζητήματα όπως τι γίνεται με τις περιπτώσεις που δυο ή περισσότεροι φοιτητές συγκατοικούν, πληρώνουν από κοινού το ενοίκιο, αλλά το μισθωτήριο είναι στο όνομα του ενός. Επίσης, τι γίνεται με περιπτώσεις φοιτητών που μένουν σε ξενοδοχεία ή πανσιόν;

Θυμίζουμε ότι μόλις την προηγούμενη βδομάδα είχε δημιουργηθεί το πρόβλημα με τους φοιτητές που κατάγονται π.χ. από τα Κύθηρα, σπουδάζουν στην Αθήνα, αλλά δε δικαιούνται το επίδομα, γιατί τα Κύθηρα ανήκουν στο νομό Πειραιώς! Αύριο μπορεί να προκύψει κάτι άλλο... κι ο εμπαιγμός καλά κρατεί!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ