Τρίτη 3 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν

«Εμείς έχουμε μάθει να κουβεντιάζουμε και να αγωνιζόμαστε με τους νέους καθημερινά στα σχολεία και τις σχολές, στη δουλιά και στο δρόμο. Δεν καλέσαμε τη νεολαία "ξαφνικά" να της μιλήσουμε μπροστά στις κάμερες». Με αυτά τα λόγια, ξεκίνησε η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, υποψήφια με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ και μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, την ομιλία της σε εκδήλωση - συζήτηση με νέους της Πετρούπολης στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης, δείχνοντας την ουσιαστική σχέση του ΚΚΕ με τη νεολαία, σε αντίθεση με τα άλλα κόμματα.

Σ' αυτές τις εκλογές οι νέοι πρέπει να αποφασίσουν με ποιον θα πάνε και ποιον θα αφήσουνε, τόνισε και συνέχισε: «Το Κόμμα μας και η Οργάνωσή μας πρωτοστάτησε στους αγώνες της νεολαίας. Το ΚΚΕ είναι το μοναδικό κόμμα που δεν μπορούν να βάλουν στο χέρι και η ενίσχυσή του θα αποδείξει πως τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν». Σημείωσε πως παράλληλα «χρειάζεται η νεολαία και ο λαός να κουτσουρέψει τα φτερά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, έτσι ώστε να μην μπορούν με την ίδια άνεση να συνεχίσουν την αντιλαϊκή πολιτική τους».

Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο Θωμάς Κοτσαμπάς, υποψήφιος του ΚΚΕ στη Β' Περιφέρεια Αθηνών και πρώην αντιδήμαρχος Πετρούπολης, ο οποίος μεταξύ άλλων κάλεσε τους νέους να ενισχύσουν το μόνο κόμμα που θα είναι δίπλα τους και μετά τις 7 του Μάρτη, όπως το έχει αποδείξει, το ΚΚΕ.


Στη συνέχεια ακολούθησαν ερωτήσεις και συζήτηση με τους νέους, ενώ η εκδήλωση τελείωσε με καλλιτεχνικό πρόγραμμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ