Κυριακή 8 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕ ΧΑΝΙΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ
Ανεπιθύμητοι οι φονιάδες των λαών

«Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί». Με το στίχο αυτό, που επισημαίνεται ότι είναι πάντα επίκαιρος, τιτλοφορείται η ανακοίνωση - καταγγελία της ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ, για τον ελλιμενισμό στη Σούδα του αμερικανικού πυρηνοκίνητου αεροπλανοφόρου «Τζ. Ουάσιγκτον».

«Χιλιάδες Αμερικανοί του αεροπλανοφόρου "Τζ. Ουάσιγκτον", τονίζεται, κατέφτασαν στη βάση της Σούδας και ξεχύνονται στην πόλη μας για την καθιερωμένη "αναψυχή" τους. Ξέρουν πολύ καλά ότι το σύνθημα "φονιάδες των λαών" εκφράζει απόλυτα τη συνείδηση του λαού και της νεολαίας των Χανιών και δεν πρόκειται να το αλλάξει η συμπεριφορά μερικών "επαγγελματιών" της πόλης, που δίνουν και την ψυχή τους ακόμα για τα λίγα ματοβαμμένα δολάρια, που θα τους αφήσουν.

Η ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ καλεί το λαό των Χανίων να δυναμώσει την πάλη κατά του ιμπεριαλισμού και των πολιτικών του στηριγμάτων. Να καταδικάσει τα κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, που συναγωνίζονται στο ποιος μπορεί να δώσει μεγαλύτερες «δευκολύνσεις» στα σχέδια των Αμερικανο-Ευρωπαίων ιμπεριαλιστών. Να ενισχύσει το ΚΚΕ και να δώσει ώθηση στην προσπάθεια συγκρότησης του Λαϊκού Μετώπου, για να ανοίξει η φιλολαϊκή προοπτική στη χώρα μας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ