Τρίτη 17 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δυνατό τεστ

Μια αναγκαστική αλλαγή στα αρχικά πλάνα του, διαπίστωσε χτες ότι πρέπει να κάνει ο Ρεχάγκελ. Μεταξύ των διεθνών που συγκεντρώθηκαν, ενόψει του αυριανού φιλικού (21.00, Λεωφόρο) με τη Βουλγαρία, ήταν ο Γιαννακόπουλος αλλά όντας τραυματίας. Ετσι στη θέση του κλήθηκε ο Αμανατίδης. Το παιχνίδι θα δώσει την ευκαιρία στον ομοσπονδιακό εκλέκτορα να δει σε τι κατάσταση είναι οι παίχτες του αλλά και να αρχίσει να εφαρμόζει, εντός παιδιάς, τα σχέδια που κάνει, έχοντας στο μυαλό του την τελική φάση του Πανευρωπαϊκού.

Αναφερόμενος στο φιλικό ο Γιαννακόπουλος δήλωσε: «Είναι το πρώτο φιλικό για τη νέα χρονιά καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας. Είναι μία καλή ευκαιρία να ξανασυναντηθούμε, να δούμε πού βρισκόμαστε και να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για τα τελικά της Πορτογαλίας. Θα είναι ένα καλό ματς απέναντι σε μία καλή ομάδα. Ελπίζω το γήπεδο να είναι γεμάτο, γιατί οι φίλαθλοι έχουν να δουν καιρό την Εθνική ομάδα. Την τελευταία φορά που μας είδαν από κοντά ήταν στον αγώνα με τη Β. Ιρλανδία. Από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προετοιμαστούμε καλύτερα για να είναι έτοιμη η ομάδα το καλοκαίρι. Ο καιρός περνάει και σε τρεις μήνες θα έχουν τελειώσει όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Τότε δε θα είμαστε απλώς στην τελική ευθεία αλλά στα 10 μέτρα για το "Euro"». Από την πλευρά του ο Νικοπολίδης είπε: «Από το παιχνίδι με τη Βουλγαρία αρχίζει η προετοιμασία μας για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Δεν μπορώ να πω πού μπορούμε να φτάσουμε, απλώς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Μέσα στο γήπεδο θα φανεί πόσο μακριά μπορούμε να πάμε. Ας κάνουμε μια νίκη στην αρχή και μετά μπορούμε να πάμε ψηλά».

  • Χτες συγκεντρώθηκαν και οι Ελπίδες για τον αυριανό αγώνα (15.00 - γήπεδο Νέας Σμύρνης) με την αντίστοιχη ομάδα της Βουλγαρίας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ