Πέμπτη 19 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Η επιχείρηση σαρώματος

«Αν ο Παπανδρέου θέλει πράγματι (όπως λέει) να βοηθήσουμε να σαρώσει όλη αυτή τη σοσιαλιστική υπανάπτυξη του ΠΑΣΟΚ και να τους πετάξει όλους έξω φτιάχνοντας κάτι διαφορετικό, τότε μπορεί να φτιάξουμε ένα φιλελεύθερο κόμμα και να συνεργαστούμε μαζί του και να τον βοηθήσουμε». Αυτά λέει - ανάμεσα σε άλλα - ο Χρ. Γούδης, καθηγητής του Πανεπιστημίου Πάτρας και φίλος του Αν. Ανδριανόπουλου, παρουσιάζοντας μια σχετική συνομιλία μαζί του, σε επιστολή που δημοσιεύτηκε στο τελευταίο τεύχος του «Αντί».

Και το θυμηθήκαμε, όταν ακούσαμε τον Στ. Μάνο, να υποστηρίζει και τα εξής, ανάμεσα σε άλλα, σε τηλεοπτικό σταθμό: «... Και βέβαια απέτυχε (σ.σ. ο Κ. Λαλιώτης ως υπουργός στο θέμα του Εθνικού Κτηματολογίου). Γιατί; Αμφιβάλλετε γι' αυτό; Ακούστε, είμαι βέβαιος, ότι ούτε ο ίδιος δεν αμφιβάλλει γι' αυτό. Διότι είναι γεγονός ότι με τον τρόπο που προσεγγίστηκε το θέμα και λεφτά σπαταλήθηκαν και το έργο δεν έγινε».

Δε γνωρίζουμε ποια είναι η άποψη του Κ. Λαλιώτη, αλλά - απ' ό,τι φαίνεται - η επιχείρηση σαρώματος της «σοσιαλιστικής υπανάπτυξης» του ΠΑΣΟΚ έχει ξεκινήσει...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ