Πέμπτη 19 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
Δραστηριότητες μελών του ΠΓ

-- Σε συγκέντρωση της ΚΟ Ναυτεργατών του ΚΚΕ, σήμερα Πέμπτη, στις 11 π.μ., στην αίθουσα της ΠΕΜΕΝ (Μπουμπουλίνας 21), θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος.

-- Σε συγκέντρωση της ΚΟ Ν. Φαλήρου του ΚΚΕ, σήμερα Πέμπτη, στις 7μ.μ., στη γωνία των οδών Ειρήνης και Σμολένσκι, θα μιλήσει ο Δημήτρης Ζάχαρης.

-- Σε συγκέντρωση στο δημαρχείο Ιλίου, στις 7μ.μ., θα μιλήσει ο Δημήτρης Γόντικας. Θα χαιρετίσουν οι Στ. Τσίτσου, Δ. Μαστρογιάννη.

-- Σε συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη («Γαλαξίας», κεντρική πλατεία), στις 7μ.μ., θα μιλήσει ο Ορέστης Κολοζώφ. Θα χαιρετίσουν οι Δ. Φούντας, Θ. Κούτρας.

-- Διήμερη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιεί ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, στο πλαίσιο της προεκλογικής εξόρμησης του Κόμματος.

  • Σήμερα Πέμπτη, στις 9.30 π.μ., θα περιοδεύσει στο εργοστάσιο της ΕΛΒΟ και στις 7 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση με καπνεργάτες και οικοδόμους στο Παράρτημα Οικοδόμων Νεάπολης.
  • Αύριο Παρασκευή, στις 9.30 π.μ., θα περιοδεύσει στη Θεραπευτική Κοινότητα «Ιθάκη». Στις 12 μ. θα μιλήσει στο ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων και στις 7 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Πρόχωμα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ