Κυριακή 22 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β' - Γ' ΕΘΝΙΚΗ
Στο Βελεστίνο τα σπουδαία

Εκεί θα κοντραριστεί η πρώτη, Κέρκυρα, με τη Νίκη Βόλου

Δύσκολα ματς περιμένουν τις πρωτοπόρους της βαθμολογίας, Κέρκυρα και Καλαμαριά

Sportidea

Δύσκολα ματς περιμένουν τις πρωτοπόρους της βαθμολογίας, Κέρκυρα και Καλαμαριά
Στο Βελεστίνο, την πατρίδα του Ρήγα Φεραίου, θα λύσουν σήμερα τις «διαφορές» τους η πρωτοπόρα της βαθμολογίας Κέρκυρα και η Νίκη Βόλου (14.15) στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής. Ο Νίκος Αναστόπουλος κόουτς της ομάδας των Φαιάκων τόνισε για το ματς: «Η Νίκη είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Χρειάζεται προσοχή και υπομονή, ώστε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα». Από την άλλη πλευρά ο Νίκος Κουρμπανάς επισήμανε: «Το γεγονός ότι παίζουμε μακριά από την έδρα μας σίγουρα είναι αρνητικό. Ομως η ομάδα είναι σε καλή φόρμα και νομίζω ότι θα καταφέρουμε να φτάσουμε στους τρεις βαθμούς της νίκης».

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η συνάντηση της Ριζούπολης όπου θα αναμετρηθούν οι δυο Απόλλωνες. Της Αθήνας και της Καλαμαριάς.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια που συμπληρώνουν το πρόγραμμα είναι: Κασσάνδρα - Ατρόμητος, Ποσειδώνας Νέων Πόρων - Γιάννενα, Εθνικός Αστέρας - Καλαμάτα. (Ωρα έναρξης 14.45).

  • Θεωρητικά εύκολο έργο θα έχει σήμερα και η πρωτοπόρα της Γ' Εθνικής, Λάρισα, με αντίπαλο το Λεωνίδιο. Αντίθετα η Καστοριά, που ακολουθεί, θα δοκιμαστεί στη Βέροια από την ομώνυμη ομάδα. Στ' άλλα ματς της 25ης αγωνιστικής: Αγ. Δημήτριος - Δόξα Δράμας, Λύκοι - Μαρκό, Ατσαλένιος - Βύζας, Ποντιακός - Καβάλα, Θρασύβουλος - Κιλκισιακός, Ρόδος - Χαλκίδα, Αχαρναϊκός - Αγροτικός Αστέρας. (Ωρα έναρξης 14.45).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ