Πέμπτη 19 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΘΟΔΩΡΟΣ ΤΖΙΑΤΖΗΣ
Μας κοροϊδεύουν και οι δυο

Σε συγκέντρωση του Κόμματος στο Δημαρχείο Υμηττού μίλησε χτες το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Οι εκλογές αυτές μπορούν να συμβάλλουν στον κλονισμό της παντοδυναμίας του δικομματισμού, στην ενίσχυση της λαϊκής ενότητας και της λαϊκής αντεπίθεσης, τόνισε χτες το βράδυ σε προεκλογική συγκέντρωση στο Δημαρχείο του Υμηττού ο Θόδωρος Τζιατζής, μέλος του ΠΓ της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

Σχολιάζοντας τις «νέες ιδέες και αξίες» και τη «νέα επανάσταση» που μας τάζει το ΠΑΣΟΚ και ο Γ. Παπανδρέου, τόνισε: «Είναι τόσο... επαναστάτες που από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισαν... ιδιωτικά πανεπιστήμια, ιδιωτική παιδεία, ανασφάλιστη εργασία, ελεύθερα ναρκωτικά».

«Η ελπίδα, λένε τώρα ο κύριος Λαμπράκης και ο κύριος Μπόμπολας με τα "παπαγαλάκια" τους, είναι με το τρένο του κυρίου Παπανδρέου. Μόνο που ο μηχανοδηγός του δήθεν εξπρές της ελπίδας είναι ο κύριος Μπους, ο κύριος Μπλερ, η κυρία Ολμπράιτ, ο κύριος Πάουελ, που κατευθύνουν το δρόμο της νέας τάξης». Από την άλλη μεριά η Νέα Δημοκρατία, επισήμανε το στέλεχος του ΚΚΕ, «καβάλα στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας - που δήθεν την έβαλε το ΠΑΣΟΚ - δημαγωγεί με παροχές και αντιπαροχές και προσπαθεί να αξιοποιήσει τις χαμένες ελπίδες. "Εδώ οι καλές ελπίδες" φωνάζει ο κύριος Βαρδινογιάννης και τα δικά του "παπαγαλάκια". "Εδώ η γνήσια πολιτική, ο γνήσιος μονόδρομος για την ευημερία του λαού, το ΠΑΣΟΚ είναι με τα διαπλεκόμενα και μεις με το λαό", λέει η Νέα Δημοκρατία».

Και οι δύο τους μας κοροϊδεύουν είπε ο Θ. Τζιατζής επισημαίνοντας: «Και οι δύο τους μας προτρέπουν να πάμε μαζί τους. Μαζί εφοπλιστές και ναυτεργάτες. Μαζί οι μεγαλοβιομήχανοι με τους εργάτες. Μαζί οι μεγαλομεσάζοντες με τους φτωχούς αγρότες. Ολοι μαζί με τους Γερμανούς τραπεζίτες, τα γεράκια του ΝΑΤΟ, της Νέας Τάξης. Εμείς κόντρα στο ρεύμα, επιμένουμε να διαφωτίζουμε το λαό με τους στίχους του Μπρεχτ: "Φτωχός και πλούσιος συναντήθηκαν, κοντοσταθήκανε και κοιταχτήκανε. Είπε ο φτωχός: εγώ αν γλίτωνα τη φτώχεια ετούτη εσύ στα σίγουρα δε θα είχες πλούτη"»...

Στη συγκέντρωση στο Δημαρχείο του Υμηττού, χαιρέτισαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στη Β' Αθήνας, ο ηθοποιός Βασίλης Κολοβός και ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ξενοδοχείο «Λύδρα Μάριοτ» Δημήτρης Φούντας. Μετά τους χαιρετισμούς και την ομιλία ακολούθησαν ερωτήσεις και πλούσιος διάλογος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ