Τετάρτη 25 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Από Εβρο... Παρίσι

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ (Αποστολή Μπ. Τσορμπατζόπουλος).--

Μετά την Ορεστιάδα το πρόγραμμα περιλαμβάνει Παρίσι για τον Ηρακλή, που έπειτα από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας ρίχνεται σήμερα στη μάχη της διάκρισης στο Τσάμπιονς Λιγκ αντιμετωπίζοντας την Παρί (20.30) στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης.

Στην ακριτική πόλη οι παίκτες του Αλέκου Λεώνη έγραψαν τη δική τους ιστορία, καθώς κατάφεραν να κατακτήσουν το Κύπελλο Ελλάδας για τρίτη συνεχόμενη φορά. Στον τελικό της Κυριακής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν κόντρα στα προγνωστικά με 3-1 (22-25, 25-23, 25-17, 25-19) σε ένα συναρπαστικό αγώνα από τον οποίον όμως δυστυχώς δεν έλειψε η ένταση και τα μικροεπεισόδια. Αυτά δημιουργήθηκαν σε φάση του τρίτου σετ και ενώ ο Ηρακλής προηγούνταν με 21-19. Ο επόπτης έδωσε «μέσα» ένα καθαρό μπλοκ άουτ των Θεσσαλονικέων, με συνέπεια να δημιουργηθεί ένταση από τον πάγκο του Ολυμπιακού που δέχτηκε κίτρινη κάρτα. Η ένταση συνεχίστηκε και μετά τη λήξη του παιχνιδιού ανάμεσα στο διαιτητή Καραμπέτσο και τον μάνατζερ του Ολυμπιακού Σπύρο Νικολάκη.

Μετά την επιτυχία ο προπονητής του Ηρακλή, Αλέκος Λεώνης, τη χαρακτήρισε εφαλτήριο για ακόμη καλύτερη συνέχεια κάνοντας λόγο για το πρωτάθλημα, αλλά και ευρωπαϊκή διάκριση, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του πολυτιμότερου παίκτη του τελικού Νικ Ζελιάσκοφ. Στην αντίπερα όχθη ο προπονητής του Ολυμπιακού, Λιούμπισα Τράβιτσα, έκανε λόγο για αδικαιολόγητη νευρικότητα των παικτών στα κρίσιμα σημεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ