Παρασκευή 27 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 46
Τηλεόραση
Ανεστάλη η απεργία στον Κουρή

Ανεστάλη η χτεσινή 24ωρη απεργία που είχε εξαγγελθεί από την Συντονιστική Επιτροπή των συνεργαζόμενων Ενώσεων στον Τύπο για τις εφημερίδες «Αυριανή» και «Ο Φίλαθλος». Συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία της Συντονιστικής Επιτροπής συναντήθηκε την περασμένη Τρίτη με τον Γ. Κουρή, ζητώντας του συγκεκριμένες απαντήσεις στα αιτήματα για εφαρμογή των ΣΣΕ, την επαναπρόσληψη του δημοσιογράφου Θ. Σκύφτα, τη ρύθμιση των χρεών προς τα ασφαλιστικά Ταμεία, αλλά και να ανασκευάσει τα όσα δημόσια έχει πει το τελευταίο διάστημα εναντίον των εργαζόμενων, των Ενώσεών τους και των Ασφαλιστικών Ταμείων. Ο Γ. Κουρής, ζήτησε προθεσμία τριών ημερών προκειμένου να αποτιμήσει το οικονομικό κόστος σε σχέση με τις αναδρομικές οφειλές στους εργαζόμενους και να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις συνολικά στα αιτήματα.

Υπενθυμίζεται ότι στη Συντονιστική Επιτροπή συμμετέχουν τα ΔΣ των ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΗΤ, ΕΠΗΕΑ, Ενωση Τεχνικών Ημερησίου Περιοδικού Τύπου Αθηνών, Πανελλαδική Ενωση Λιθογράφων, Ενωση Εφημεριδοπωλών Αθηνών, Ενωση Εφημεριδοπωλών Πειραιά, Ενωση Προσωπικού Πρακτορείων Εφημερίδων Αθηνών.

Οι συνεργαζόμενες Ενώσεις υπογραμμίζουν για μια ακόμη φορά ότι ο αγώνας συνεχίζεται με αποφασιστικότητα μέχρι την ικανοποίηση όλων των αιτημάτων και την πλήρη δικαίωση των εργαζομένων.

  • Τον προπηλακισμό μέλους του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ από ομάδα νεαρών προχτές το βράδυ, έξω από τα γραφεία της Ενωσης, καταγγέλλει το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ