Τετάρτη 24 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Σοκ με Ζουτάουτας

Ενας ακόμη παίκτης του Παναθηναϊκού, ενδέχεται να χάσει τη σεζόν. Ο λόγος για τον Ραϊμόντας Ζουτάουτας, ο οποίος χτύπησε προχτές και σήμερα το πρωί θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση από τον Αργύρη Μήτσου, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Οι πρώτες εκτιμήσεις, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για αισιοδοξία. Αν έχει υποστεί ζημιά ο μηνίσκος, τότε το διάστημα απουσίας θα φτάσει τις 45 ημέρες. Σε περίπτωση όμως που έχουν πειραχτεί οι χιαστοί, τότε μιλάμε για... καλό φθινόπωρο. Εξάλλου, ο Λιθουανός μέσος έχει ιστορικό με τραυματισμούς στα γόνατα, καθώς έχει χάσει δύο εξάμηνα στην καριέρα του από σοβαρά χτυπήματα.

Κατά τα άλλα, από το... ταμείο κλήθηκαν να περάσουν Εζέκιελ Γκονζάλες και Δημήτρης Παπαδόπουλος, προκειμένου να πληρώσουν 50.000 και 25.000 ευρώ αντίστοιχα, ως πρόστιμο για το επεισόδιο της Κυριακής. Προηγουμένως, παρουσιάστηκαν ενώπιον του Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο οποίος τους μίλησε με σκληρή γλώσσα και τους ξεκαθάρισε πως η ομάδα δεν πρόκειται να ανεχτεί ανάλογα περιστατικά.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Γιτζάκ Σουμ συνεχίζει την προετοιμασία των παικτών του ενόψει του σαββατιάτικου ματς με την ΑΕΚ για το Κύπελλο. Σύμφωνα με τα όσα έχει δείξει στις προπονήσεις, πιθανότατη είναι η επιστροφή σε ένα σχήμα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Σε μία τέτοια περίπτωση, οι Χένρικσεν, Γκούμας και Μόρις θεωρούνται ως οι επικρατέστεροι, με το δεξί άκρο να καλύπτεται από τον Γιαν Μικάελσεν και το αριστερό από τον Μάρκους Μινχ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ