Τετάρτη 24 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Εκτός ορίων...

Το θράσος όσων εκμεταλλεύονται την ΑΕΚ (όπως και τις άλλες ομάδες) για δικά τους οφέλη, έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Την ώρα που τα επιχειρηματικά παιχνίδια «κορυφώνονται», οι «ταγοί» - συνένοχοι προκαλούν κάθε ίχνος νοημοσύνης αλλά και περί δικαίου αίσθημα. Τις πληροφορίες που δημοσιοποιήθηκαν λοιπόν, για χρέος σε τρίτους πολύ μεγαλύτερο από το ως προχτές παρουσιαζόμενο, επιβεβαίωσαν τα στελέχη της ΠΑΕ! Σαν να μην τρέχει τίποτα δηλαδή, παραδέχτηκαν πως δεν έκαναν σωστά τη δουλιά τους ή είπαν ψέματα.

Ο Π. Βαλασσόπουλος έκανε λόγο για «σχετική απόκλιση» και ότι θα ενημερώσει τους μετόχους, ενώ ο Π. Στάθης ήταν πιο προκλητικός, στην ιστοσελίδα «Sportaction»: «Γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι η κατάσταση στην ΠΑΕ ήταν πολύ δύσκολη. Αν επιβεβαιωθούν τα στοιχεία του ελέγχου, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη έως τραγική». Οι καθ' ύλην αρμόδιοι δηλαδή απλώς διαπιστώνουν και ενημερώνουν, όταν μαθαίνουν από τρίτους! Ομως και ο Νικολαΐδης, από την πλευρά του, παίζει στο ίδιο παιχνίδι. Φιλοδοξεί να υπηρετήσει το σύστημα (σωτήρες - επιχειρηματίες) που έφερε την ομάδα στο αδιέξοδο και το χειρότερο αποδέχεται να σιωπήσει. Γι' αυτό υπέγραψε ρήτρα μη δημοσιοποίησης, όσων θα βρουν οι ορκωτοί λογιστές. Δηλαδή, αυτοί που δημιούργησαν τη σημερινή κατάσταση θα ξαναμείνουν στο απυρόβλητο (εκτός και αν στη συνέντευξη που θα παρουσιαζόταν, αργά χτες, έκανε την έκπληξη)...

Κατά τ' άλλα, ο Ντουμιτρέσκου, στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου, επισήμανε ότι «το πιο σημαντικό είναι να μαθαίνουμε από τα λάθη μας». Ξανανέλαβε την ευθύνη γιατί «στο ημίχρονο εγώ έπρεπε να τους πείσω πώς δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα. Από ό,τι φάνηκε δεν τους έπεισα. Δεν είχα τη δύναμη ή την ικανότητα για να τους τα μεταφέρω».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ