Σάββατο 27 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρουσίαση βιβλίου - ντοκουμέντου

Το βιβλίο με ντοκουμέντα από το αρχείο του Νίκου Ζαχαριάδη (εκδόσεις «Προσκήνιο») θα παρουσιαστεί την ερχόμενη Τετάρτη στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ

Την προσεχή Τετάρτη (31/3), στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ, οι εκδόσεις «Προσκήνιο» θα παρουσιάσουν το βιβλίο-ντοκουμέντο «Η Καθαίρεση του Ν. Ζαχαριάδη (Επέμβαση του ΚΚΣΕ στο ΚΚΕ)», το οποίο προλογίζει ο γιος του ηγέτη του ΚΚΕ Σήφης Ζαχαριάδης, ο οποίος και διέθεσε για την έκδοση αυτή τα σχετικά ντοκουμέντα από το αρχείο του πατέρα του. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Γιώργος Κασιμάτης (καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου), Ευτύχης Μπιτσάκης (καθηγητής Φιλοσοφίας), Τηλέμαχος Λουγγής (διευθυντής Ερευνας του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και πρόεδρος του Κέντρου Μαρξιστικών Ερευνών). Παρεμβάσεις θα κάνουν οι Σήφης Ζαχαριάδης, Γιώργος Πετρόπουλος (δημοσιογράφος, ιστορικός και επιμελητής της έκδοσης), Αγγελος Σιδεράτος (εκδότης). Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιάννης Ε. Διακογιάννης.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής την ΓΓ της ΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, στην οποία ο Σήφης Ζαχαριάδης θα παραδώσει, για το Αρχείο του ΚΚΕ, το σύνολο του αρχειακού υλικού του Νίκου Ζαχαριάδη που περιέχεται σ' αυτό το βιβλίο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ