Τρίτη 30 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ
Γερό τεστ

Στο Ηράκλειο βρίσκεται από χτες η Εθνική Ανδρών για το αυριανό φιλικό (21.15) με την Ελβετία. Ενα παιχνίδι με διπλό ενδιαφέρον αφού εκτός από την ομάδα θα δοκιμαστεί και το Παγκρήτιο Στάδιο, ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων. Ο Ρεχάγκελ θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Βενετίδη, Καραγκούνη, λόγω τραυματισμού. Εκτιμά πάντως ότι «έχουμε αρκετούς παίκτες για να μπορέσουμε να παρατάξουμε μια ιδανική ενδεκάδα. Ελπίζω, πάντως, την επόμενη εβδομάδα να αγωνιστούν και οι δύο με τις ομάδες τους».

Αναφορικά με την αναμέτρηση σχολίασε: «Εχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι, στο οποίο θέλω να εξετάσω τη φόρμα των παικτών. Παίζουμε με έναν καλό αντίπαλο και ελπίζουμε να πιάσουμε ένα καλό παιχνίδι, ενώ ας μην ξεχνάμε ότι ακολουθεί ακόμη ένα δύσκολο φιλικό, με την Ολλανδία. Θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια». Από την πλευρά του ο Καψής ανέφερε: «Είναι ένα καλό τεστ. Ο καιρός για την Πορτογαλία πλησιάζει και είναι καλό που είμαστε και πάλι όλοι μαζί. Θέλουμε αρχικά να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, για την ικανοποίηση του κόσμου, αλλά και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να συνεχίσουμε το σερί μας. Δεν επαναπαυόμαστε. Συνεχίζουμε τη δουλιά μας ώστε στην Πορτογαλία να έχουμε καλό ρυθμό και να παίξουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο που μπορούμε».

Αύριο όμως φιλικό προετοιμασίας, για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, δίνει στη Λάρνακα (16.30) με την αντίστοιχη της Κύπρου και η Εθνική Ελπίδων. Ο Μανωλάς επισήμανε πως το παιχνίδι «θα μου δώσει την ευκαιρία να βγάλω χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών και να καταλήξω στον βασικό κορμό της ομάδας. Είναι ένα δυνατό τεστ, καθώς η Κύπρος έχει πολύ καλή ομάδα».

  • Σε συνέντευξη Τύπου ο Νταμπίζας αρνήθηκε κατηγορηματικά τη συμμετοχή του σε καταγγελλόμενη απόπειρα βιασμού δύο γυναικών από παίκτες της Λέστερ. Ο διεθνής αμυντικός υποστήριξε: «Εγώ και κάποιοι άλλοι παίκτες δεν ήμασταν μπροστά σε αυτό που υποτίθεται ότι έγινε. Κατηγορήθηκα ότι βρισκόμουν στο δωμάτιο και δε βοήθησα. Εγώ όμως ήμουν στο εστιατόριο για φαγητό, έπειτα πήγα στο καζίνο και μετά για ύπνο».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ