Τετάρτη 31 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ
Υποδοχή στην Αθήνα

Ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα η πρώτη φάση του εσωτερικού ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας με την αφή της στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο. Τη φλόγα θα τη μεταφέρει η τελευταία λαμπαδηδρόμος, Ολυμπιονίκης Κατερίνα Θάνου που αναμένεται να εισέλθει στο χώρο του σταδίου γύρω στις 19.50 ακολουθούμενη από τους αθλητές που θα φέρουν τις σημαίες των χωρών που θα μετέχουν στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Στη συνέχεια η πρωθιέρεια Θάλεια Προκοπίου θα ανάψει τη δάδα και θα παραδώσει τη φλόγα στον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Λάμπη Νικολάου. Ολη η τελετή θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΤ1 από τις 18.00.

Εκτακτα μέτρα

Εκτακτα μέτρα θα λάβει η Τροχαία Αττικής σήμερα, για την τελετή άφιξης της Ολυμπιακής Φλόγας στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο. Πιο συγκεκριμένα, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διακοπεί από τις 6.30 το απόγευμα και μέχρι τη λήξη της τελετής σε όλο το μήκος των Λεωφόρων Βασ. Ολγας, Ηρώδου Αττικού, Βασ. Γεωργίου Β' και των οδών Ησιόδου, Μελεάγρου, Αραβαντινού, Αρδηττού, Κλεάνθους, Ριζάρη, Αγρας και Ακακίων.

Στη Λεωφόρο Βασ. Κωνσταντίνου θα διακοπεί η κυκλοφορία σε όλο το μήκος της στο ρεύμα καθόδου και στο τμήμα της από «Χίλτον» μέχρι τη Λ. Βασ. Ολγας, ενώ στο ρεύμα ανόδου στο τμήμα της από τη Λ. Βασ. Ολγας μέχρι την οδό Ερατοσθένους. Η κυκλοφορία θα διακοπεί ακόμα στις οδούς Αρχιμήδους (στο τμήμα της από την Ερατοσθένους μέχρι τη Μάρκου Μουσούρου), Μάρκου Μουσούρου (σε όλο το μήκος της στο ρεύμα καθόδου προς Αρδηττού), Αναπαύσεως (σε όλο το μήκος της στο ρεύμα καθόδου προς Αρδηττού) και στην ανώνυμη παραπλεύρως και αριστερά του Παναθηναϊκού Σταδίου.

Τέλος απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στις ανωτέρω οδούς από τις 6 το πρωί σήμερα και μέχρι τη λήξη της τελετής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ