Παρασκευή 2 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Εγραψε

«Θεωρώ λοιπόν (και πολύ το φοβάμαι) πως οι ισχυροί επιδιαιτητές της υπόθεσης (λέγε με αγγλοαμερικανικός άξονας και Ευρωπαϊκή Ενωση) θέλουν μια συμφωνία που θα αφήνει πολλές εκκρεμότητες για το μέλλον, έτσι ώστε να διευκολύνεται η παρέμβασή τους κατά το δοκούν κάθε φορά που πρέπει κάτι να ερμηνευτεί και να εφαρμοστεί στην πράξη. Δε θα είναι υπερβολή λοιπόν να πω πως το αποτέλεσμα μπορεί να είναι κοντά σε μια "βοσνιοποίηση" του Κυπριακού, με ό,τι αυτό δυστυχώς συνεπάγεται» (ο Διονύσης Τσακνής στις «Ενστάσεις» της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ).

Δικαίωμα στην αυταπάτη

«Ενδιαφέρον προκαλεί η "συμμαχία" των συνδικαλιστών της ΝΔ και του ΣΥΝ στην ΟΛΜΕ. Η ανάδειξη του κ. Καλομοίρη στην προεδρία του ανωτάτου συνδικαλιστικού οργάνου των καθηγητών Μέσης Εκπαίδευσης με τις ψήφους των συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ, προκαλεί ερωτηματικά. Μάλλον θα πρέπει να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις από τη συνδικαλιστική παράταξη του ΣΥΝ» (σχόλιο του Παναγιώτη Τσούτσια στο ΕΘΝΟΣ).

Ω γλυκύ μου έαρ;

«Η ορθόδοξη εκκλησία εξακολουθεί να περιλαμβάνει αντιεβραϊκές αναφορές στο λειτουργικό τελετουργικό της Μεγάλης Παρασκευής» αναφέρει στην έκθεσή του το Ευρωπαϊκό Κέντρο Παρακολούθησης του Ρατσισμού και της Ξενοφοβίας (ρεπορτάζ στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

Επιχειρηματίες

«Το οργισμένο πλήθος πυρπόλησε τα πτώματα 4 Αμερικανών επιχειρηματιών, τα ακρωτηρίασε, τα έσυρε με αυτοκίνητα στους δρόμους» (η είδηση στο ΕΘΝΟΣ).

Ο,τι μένει

«Ως Γκρούσα του μπρεχτικού "Κύκλου με την κιμωλία" θα τη θυμάμαι εγώ την Ελευθερία. Και όχι ως "αυτόχειρα". Κι όταν αυτό το μωράκι που είναι ο γιος της και γιος του Γιώργου μεγαλώσει, θα του λέω: "Οδυσσέα, ήταν καλή ηθοποιός η μάνα σου"» (ο Γιώργος Σαρηγιάννης στα ΝΕΑ).

Πρωταπριλιά

«Λένε ότι η Πρωταπριλιά είναι η χαρά του δημοσιογράφου... Δεν ωφελεί να ψάξουμε σήμερα, για τις πρωταπριλιάτικες ψευδο-ειδήσεις, γιατί τα αληθινά γεγονότα μας προλαβαίνουν και μας χαλούν κάθε διάθεση για διασκέδαση...» (η Εφη Πολυζώη στη ΒΡΑΔΥΝΗ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ