Σάββατο 3 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Βαστάτε Τούρκοι τ' άλογα

«Οι ξένοι "προστάτες" θα μάθουν να τρίβουν τα μάτια τους με όσα θα ιδούν από δω και εμπρός» (ο Χρ. Πασαλάρης στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΎΠΟ»)

...επιτέλους

«Ε, άι σιχτίρ επιτέλους. Και σεις και η νομιμότητα και ο ΟΗΕ σας και τα Ψηφίσματα, που ποτέ δεν εφαρμόστηκαν, και οι στρογγυλεμένες κουβέντες που κρύβουν το έγκλημα. Ο,τι και να κάνετε, για να τιμωρήσετε τους απείθαρχους, ό,τι και να γίνει, δε θα είναι χειρότερα απ' όσα ήδη έχει διαπράξει. Ε, άι σιχτίρ, λοιπόν, "αρχόντοι, τράγοι και μαϊμούδες"» (Γιάννης Τριάντης στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»)

Σύριζα πέρασε

«Κανείς δε λέει πως η ελληνική κυβέρνηση ή τα ελληνικά πολιτικά κόμματα θα πρέπει να επιβάλουν στους Ελληνοκύπριους το τι θα ψηφίσουν, αφού οι τελευταίοι θα είναι εκείνοι που θα ζήσουν με τη λύση που θα δώσουν. Από εκεί, όμως, μέχρι κάποιοι να "κρύβονται" πίσω από τη Λευκωσία, ε, πάει πολύ. Η αποφυγή της λήψης θέσης σε τόσο κρίσιμα θέματα μάλλον ανεύθυνες ηγεσίες δείχνει - και ας μας συγχωρέσουν κάποιοι πολιτικοί» (ο Βασίλης Σκουρής στο «ΕΘΝΟΣ»)

Προοίμιο

«Οι δηλώσεις Φερχόιγκεν, όπως άλλωστε και το τηλεφώνημα Μπους στον Ελληνα πρωθυπουργό, αποτελούν προοίμιο των πιέσεων που θα ασκηθούν τον επόμενο μήνα, με στόχο να εκβιάσουν ένα "ναι" στο δημοψήφισμα» (το κύριο άρθρο της «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ»)

Κουρής

«Θα βρούμε άσχημα τον μπελά μας αν έρθουμε σε σύγκρουση με Αμερικανούς και Ευρωπαίους» (το «ζωνάρι» στην «ΑΥΡΙΑΝΗ»)

Πέρασαν τις εξετάσεις

«Και οι επτά χώρες έδρασαν επί αρκετά χρόνια σαν να ήταν ήδη μέλη του ΝΑΤΟ ενώ απέστειλαν στρατιώτες να εργαστούν δίπλα με τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια και στο Αφγανιστάν» (άρθρο του Jaap de Hoop Scheffer, γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ, στο «ΒΗΜΑ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ