Τετάρτη 14 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Παρελθόν ο Σάκοτα

Παρελθόν από τον πάγκο του Ολυμπιακού αποτελεί από χτες το πρωί ο Ντράγκαν Σάκοτα. Οι δύο πλευρές μετά τα αρνητικά αποτελέσματα αλλά και το κακό κλίμα που επικρατούσε στις κερκίδες του Κορυδαλλού από την αρχή της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας από τον Σέρβο τεχνικό, αποφάσισαν ότι θα ήταν προτιμότερο να μη συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Πάντως τα δύσκολα για τους Πειραιώτες τώρα ξεκινούν, αφού στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να παλέψουν για μία θέση στα play-off της Α1 αντιμετωπίζοντας Μαρούσι και Παναθηναϊκό εντός έδρας και το Μακεδονικό στην Κοζάνη.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της, κοινή συναινέσει, με τον τεχνικό Ντράγκαν Σάκοτα. Ο κ. Σάκοτα έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Το δυσάρεστο κλίμα και η διαμορφωθείσα κατάσταση αλλά και ο επαγγελματισμός μου, επιβάλουν για το συμφέρον και της ομάδας να λύσουμε κοινή συναινέσει τη συνεργασία μας".

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θέλει να ευχηθεί στον κ. Σάκοτα καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Οι πιθανότητες που ήθελαν τον Μίλαν Τόμιτς να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού επαληθεύονται. Ο Σωκράτης Κόκκαλης θα ανακοινώσει στους παίκτες ότι ο αρχηγός της ομάδας θα την οδηγήσει από το πόστο του προπονητή μέχρι το τέλος της περιόδου. Το μόνο που μένει να ξεκαθαριστεί είναι αν θα αγωνίζεται ή όχι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ