Κυριακή 18 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β' - Γ' ΕΘΝΙΚΗ
Τα βλέμματα στο Καλοχώρι

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Καλαμαριάς Εδουάρδο Αμορίν

Sportidea

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Καλαμαριάς Εδουάρδο Αμορίν
Στο Καλοχώρι θα γίνει σήμερα το σημαντικότερο παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής. Εκεί η Καλαμαριά, που είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννενα. Ο Εδουάρδο Αμορίν ζήτησε από τους παίκτες του προσοχή: «Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς ώστε να διατηρηθούμε σε τροχιά ανόδου», υπογράμμισε ο Βραζιλιάνος τεχνικός του Απόλλωνα.

Στ' άλλα ματς της αγωνιστικής έχουμε τον Πατραϊκό να φιλοξενεί στα Προσφυγικά της Πάτρας το Λεβαδειακό, στους Νέους Πόρους ο Ποσειδώνας θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Αστέρα. Στις Σέρρες η ομώνυμη ομάδα θα παίξει με τη Νίκη Βόλου, ενώ τέλος στη Ριζούπολη ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει την Καλαμάτα (16.00). Ωρα έναρξης των αγώνων 17.00.

  • Δράση έχουμε σήμερα και στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Οι δυο από τους τρεις πρωτοπόρους (Λάρισα και Θρασύβουλος) έχουν θεωρητικά δύσκολο έργο στις έδρες του Αγρ. Αστέρα και της Χαλκίδας αντίστοιχα. Αντίθετα η Καστοριά παίζει στην έδρα της με τον Ηλυσιακό. Τα άλλα ματς της 33ης αγωνιστικής: Βέροια - Αγ. Δημήτριος, Αχαρναϊκός - Ρόδος, Κιλκισιακός - Ποντιακός, Θύελλα Πατρών - Ατσαλένιος, Λεωνίδιο - Λύκοι, Καβάλα - Δόξα Δράμας, Βύζας - Μαρκό. Οι αγώνες αρχίζουν στις 17.00.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ