Σάββατο 17 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα ... αποβατικά

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΤΕΛΙΚΑ, Ολυμπιακοί Αγώνες θα είναι αυτοί ή η «Απόβαση της Νορμανδίας»; Ενοπλους φρουρούς λένε τώρα ότι θα στείλουν τώρα μαζί με την αποστολή τους και οι Βρετανοί...

Αν σ' αυτούς προσθέσουμε τα ΝΑΤΟικά αεροπλάνα, που θα υπερίπτανται στο Αιγαίο, τα αμερικανικά αεροπλανοφόρα που θα περιπολούν και ποιος ξέρει πόσους «μυστικούς» θα στείλουν διάφορες χώρες, μάλλον εικόνα επέλασης έχουμε.

Οχι πως θα ήταν και πολύ καλύτερα τα πράγματα, βέβαια, χωρίς όλους αυτούς, μια και τα σχέδια δείχνουν, έτσι κι αλλιώς, μια Ελλάδα στρατόπεδο. Ομως, μάλλον, παρατραβάει το πράγμα και ευθύνονται σαφώς οι κυβερνώντες για τις επιλογές τους.

ΔΗΛΑΔΗ, αν πετύχουν τα σχέδια των Αμερικανο-Βρετανών και υπάρξει δήλωση του προέδρου του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ υπέρ του σχεδίου Ανάν, αυτό θα θεωρηθεί στήριξη της διεθνούς κοινότητας στην Κύπρο;

Να θυμίσουμε μήπως ότι το ίδιο συμβούλιο έχει εγκρίνει τη σημερινή κατάσταση στο Ιράκ; Μήπως και αυτή έχει την παγκόσμια κοινή γνώμη με το μέρος της; Οι έρευνες και τα αντιπολεμικά κινήματα μάλλον το αντίθετο δείχνουν.

ΣΠΑΤΑΛΕΣ στη διαφήμιση των ΔΕΚΟ διαπιστώνει το υπουργείο Οικονομίας και αποφάσισε, λέει, να βάλει μαχαίρι στο πλαίσιο του «νοικοκυρέματος» των δαπανών του Δημοσίου. Το γιατί όλα αυτά, μάλλον στα προγράμματα αποκρατικοποιήσεων πρέπει να το αναζητήσουμε...


Γρηγοριάδης Κώστας

«Ανύπαρκτη μαγική εικόνα που βλέπει μόνον ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του», ήταν το σχόλιο της ανακοίνωσης του ΠΑΣΟΚ για την οικονομία, με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή που ζήτησε ο πρωθυπουργός.

Σας θυμίζει, μήπως, τα αντίστοιχα σχόλια της ΝΔ για την κυβέρνηση Σημίτη; Τελικά, άλλαξε τίποτε με τις τελευταίες εκλογές ή όχι;..


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ