Τρίτη 20 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Μηνυτήρια αναφορά

Μηνυτήρια αναφορά για απρόκλητη έκθεση σε κίνδυνο, αναμένεται να υποβάλουν αστυνομικοί, κατά του αστυνομικού διευθυντή Αθηνών αλλά και κατά παντός υπεύθυνου. Οπως υπογραμμίζει με χτεσινή της ανακοίνωση η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής «δώδεκα τραυματίες αστυνομικοί ζητούν τον υπεύθυνο για τον τραυματισμό τους».

Το δελτίο Τύπου αναφέρει πως ότι «η Ενωση προχωρά σε αγωγές για την αποκατάσταση των τραυματισθέντων συναδέλφων και μηνυτήρια αναφορά κατά του αστυνομικού διευθυντή Αθηνών αλλά και παντός υπεύθυνου στην Εισαγγελία Αθηνών για απρόκλητη έκθεσή τους σε κίνδυνο».

Χαρακτηρίζοντας τα αστυνομικά μέτρα ως παρωδία επισημαίνει ότι «το πρόβλημα ήταν η προστασία της επιχείρησης της γηπεδούχου ομάδας και όχι η προστασία των περιουσιών των πολιτών που βρίσκονταν έξω από το γήπεδο».

  • Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκαν χθες έξι οπαδοί του Παναθηναϊκού,που συνελήφθησαν την Κυριακή κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έξω απο το γήπεδο "Απόστολος Νικολαΐδης",πριν απο την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Ο εισαγγελέας άσκησε στους ενήλικους χούλιγκανς ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για τέσσερα αδικήματα και τους παρέπεμψε σε δίκη. Ενας ανήλικος παραπέμφθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα ανηλίκων.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ