Σάββατο 24 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΛΤΑ ΛΕΣΒΟΥ
Να καλυφθούν οι ελλείψεις

Ερώτηση του ΚΚΕ στη Βουλή

Την άμεση κάλυψη των κενών σε διανομείς, που υπάρχουν στα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) στη Λέσβο, ζητούν από την κυβέρνηση οι βουλευτές του ΚΚΕ Στ. Σκοπελίτης και Αγγ. Τζέκης.

Σε Ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή οι δύο βουλευτές του Κόμματος, επισημαίνουν ότι το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει στα Ταχυδρομεία του νησιού της Λέσβου δεν μπορεί να ξεπεραστεί από τις πραγματικά φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλουν οι εναπομείναντες ταχυδρομικοί διανομείς προκειμένου να ανταποκριθούν στο έργο τους, που αφορά την έγκαιρη επίδοση της αλληλογραφίας στους κατοίκους του νησιού.

Σύμφωνα με στοιχεία των ίδιων των εργαζομένων, είναι ανάγκη να γίνει άμεσα πρόσληψη δέκα ταχυδρομικών διανομέων για να μπορέσουν τα ΕΛΤΑ στο νησί να παίξουν το ρόλο τους και στα χωριά αλλά και στην πόλη της Μυτιλήνης όπου υπάρχει ο κύριος όγκος της αλληλογραφίας αλλά και η επίδοση των εφημερίδων ημερήσιων και εβδομαδιαίων που εκδίδονται στο νησί.

Οι Στ. Σκοπελίτης και Αγγ. Τζέκης ρωτούν τον υπουργό Μεταφορών - Επικοινωνιών σε τι ενέργειες σκοπεύει να προχωρήσει ώστε να καλυφθούν άμεσα τα κενά σε ταχυδρομικούς διανομείς που υπάρχουν στη Λέσβο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ