Πέμπτη 29 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Κάλεσμα για τις συγκεντρώσεις

«Απεργήστε, πάρτε μέρος στις πρωτομαγιάτικες συγκεντρώσεις - διαδηλώσεις όπου καλούν οι συνεπείς συνδικαλιστικές δυνάμεις, αυτές που αντιστέκονται στο συμβιβασμό»! Αυτό το κάλεσμα απευθύνει σε όλες τις γυναίκες της χώρας η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ). Καλεί τις γυναίκες της Αθήνας να συμμετέχουν στην απεργιακή συγκέντρωση και πορεία που διοργανώνει το ΠΑΜΕ στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στις 10.30 το πρωί.

«Οι σειρήνες της ΕΕ, της ανεργίας, της βίας, της εγκληματικότητας, της πορνείας, των ναρκωτικών και της υποκουλτούρας των ΜΜΕ, τονίζει η ΟΓΕ, μας αφήνουν μακριά από την ισότιμη και αξιοπρεπή θέση μας στην κοινωνία. Οι παγκοσμιοποιημένοι εκμεταλλευτές αιματοκυλούν λαούς και στρατεύουν τα παιδιά μας να υπηρετήσουν έξω από τα σύνορα της πατρίδας, πάνω στα ερείπια που σπέρνουν. Τιμάμε την Εργατική Πρωτομαγιά με την αλληλεγγύη μας στο λαό και στις γυναίκες του Ιράκ, της Παλαιστίνης, της Κύπρου. Χαιρετίζουμε το ηχηρό ΟΧΙ των Ελληνοκυπρίων στα ιμπεριαλιστικά σχέδια που διατυπώθηκαν στο "σχέδιο Ανάν"».

Οι δημοσιογράφοι

Το Σάββατο, 1η Μάη, δε θα εκδοθεί καμιά εφημερίδα, καθώς οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης θα απεργήσουν την προηγούμενη μέρα, Παρασκευή. Οι συντάκτες οι οποίοι εργάζονται στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα και το ΑΠΕ θα πραγματοποιήσουν 3ωρη στάση εργασίας από τις 12 μ. έως τις 3 μ.μ. του Σαββάτου, 1/5. Επίσης οι εργαζόμενοι των Οικονομικών Υπηρεσιών των εφημερίδων, οι εργαζόμενοι στα Πρακτορεία και οι εφημεριδοπώλες δε θα εργαστούν ανήμερα την Πρωτομαγιά, ενώ οι Τεχνικοί Τύπου θα προσέλθουν στην εργασία τους το απόγευμα του Σαββάτου 1/5.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ