Παρασκευή 30 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κεντρικές εκδηλώσεις

Στα πλαίσια της Ολυμπιάδας Ειρήνης διοργανώνονται οι παρακάτω κεντρικές εκδηλώσεις:

-- Τη Δευτέρα 3 Μάη στις 8 μ.μ. στο θέατρο «Τζένη Καρέζη» (Ακαδημίας 7, Σύνταγμα) διοργανώνεται από φορείς του πολιτισμού και της ειρήνης εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Πολιτισμός και Ειρήνη». Εισηγητές θα είναι, ο Κώστας Καζάκος, ηθοποιός, η Λιάνα Κανέλλη, δημοσιογράφος - βουλευτής του ΚΚΕ, ο Θανάσης Παφίλης, γενικός γραμματέας της ΕΕΔΥΕ και εκτελεστικός γραμματέας του ΠΣΕ.

-- Την Τετάρτη 5 Μάη στις 9.30 π.μ. διοργανώνεται στο Ζάππειο ημερίδα από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, με θέμα «Περιβάλλον και Ειρήνη». Θα απευθύνει χαιρετισμό ο πρόεδρος του ΠΣΕ Ρομές Σάντρα. Την έναρξη της ημερίδας θα κηρύξει ο Θεμιστοκλής Ξανθόπουλος, υφυπουργός ΠΕΧΩΔΕ και πρώην πρύτανης του ΕΜΠ. Χαιρετισμό θα απευθύνει εκ μέρους του ΤΕΕ, ο πρόεδρος Γιάννης Αλαβάνος και ο γγ της ΕΕΔΥΕ Θανάσης Παφίλης.

-- Την Πέμπτη 6 Μάη, από τις 6 μ.μ. μέχρι τις 9.30 μ.μ., στο Πολεμικό Μουσείο, διοργανώνεται σε συνεργασία με την Κίνηση για την Εθνική Αμυνα (ΚΕΘΑ), εκδήλωση με θέμα «Ενοπλες Δυνάμεις και Παγκόσμια Ειρήνη». Ομιλητές θα είναι πρώην στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων από την Ελλάδα, καθώς και απόστρατοι από άλλες χώρες του ΝΑΤΟ και από χώρες του πρώην Συμφώνου της Βαρσοβίας, ανάμεσά τους ο Πορτογάλος συνταγματάρχης ε.α. Antonio Pessoa, ο Ρώσος ταξίαρχος ε.α. Kopyshev Evgeny, ο Γερμανός (ΟΔΓ) ναύαρχος ε.α. Elmar Schmaehling, ο Γερμανός (ΓΛΔ) ναύαρχος ε.α. Herbert Bernig, ο Ούγγρος ταξίαρχος ε.α. Czikora Gyula και ο Βούλγαρος ταξίαρχος ε.α. Kirif Yordnaov.

-- Την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Μάη από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σκακιού, διοργανώνεται τουρνουά σκακιού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ