Παρασκευή 30 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΕΣ ΣΦΗΝΕΣ

Στο Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων υπάρχουν πολύ επαναστάτες!!! Είναι όμως «ήρωες» που δεν έχουν καμιά σχέση με την «Πανσπουδαστική της συνδιαλλαγής» - όπως λένε - αντράκια που θέλουν να μαζικοποιούν τις συνελεύσεις και να μην παίρνονται αποφάσεις από «κλειστά και στημένα ΔΣ». Αναφερόμαστε στα ΕΑΑΚ.

Αυτοί οι... αντάρτες, στις μαζικές συνελεύσεις κρίνουν κατάλληλο να κατεβάζουν πλαίσιο με το ΔΙΚΤΥΟ (ΣΥΝ), όπως για παράδειγμα στη σχολή Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής Ψυχολογίας κατέβασαν κοινό πλαίσιο για το Κυπριακό: δε λένε «όχι» στο «σχέδιο Ανάν», όμως ούτε «ναι» λένε. Δηλαδή, λένε ένα ηχηρό «ίσως» (κάτι μου θυμίζει τον Καραμανλή)! Μαζί τους και τα «Αριστερά Σχήματα», που η αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται δεν τους έγινε μάθημα.

Φυσικά η μεγάλη δημοκρατική παράταξη της ΠΑΣΠ στα Γιάννενα... πρωτοπορεί και χέρι με χέρι με τα συνεταιράκια της ΔΑΠ καταψήφισαν τα πλαίσια της ΠΚΣ στα ΔΣ των σχολών για το Κυπριακό (σύμφωνα με τη γραμμή George - Πάουελ - ΕΕ).

Πάνε να... πιάσουν το Μάη

Μήπως όμως και για το γιορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς λένε τίποτα διαφορετικό; Η ΔΑΠ, πιστή στην παράδοση πάει εκδρομούλα στην Πάργα! Οσο για την ΠΑΣΠ, την έχει ξεχάσει από καιρό. Αλλωστε τόσα χρόνια η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν ήταν που πατούσε τον εργαζόμενο στο κεφάλι;

Η ΠΚΣ καλεί τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων να βγάλουν τα συμπεράσματά τους και να καταψηφίσουν στις φοιτητικές εκλογές τις παραπάνω δυνάμεις της υποταγής και της μοιρολατρίας. Να επιλέξουν την αγωνιστική στάση, στις 12 Μάη να στηρίξουν - ψηφίσουν Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ