Παρασκευή 30 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2004
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Το Κυπριακό, οι ευρωεκλογές, καθώς και άλλα ζητήματα που αφορούν στους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα βρίσκονται στο επίκεντρο της δραστηριότητας που αναπτύσσουν οι ΚΟ του ΚΚΕ. Μεταξύ αυτών:

Σήμερα, Παρασκευή

-- Εκδήλωση - συζήτηση, για την παρουσίαση της Διακήρυξης της ΚΕ του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές, οργανώνει η ΝΕ Ηρακλείου του Κόμματος. Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα του ΤΕΕ/ ΤΑΚ, στις 8 μ.μ. Την παρουσίαση θα κάνει η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Η ΝΕ Πιερίας του ΚΚΕ διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση για την παρουσίαση της Διακήρυξης της ΚΕ του ΚΚΕ για τις Ευρωεκλογές. Η εκδήλωση θα γίνει στις 7.30 μ.μ., στο Χατζόγλειο Ιδρυμα (ΝΕΛΕ) στην Κατερίνη. Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος του Οικονομικού Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟ Τζανείου πραγματοποιεί σύσκεψη στις 3 μ.μ., στην ταβέρνα «Ο Θανάσης», με ομιλητή τον Νίκο Σοφιανό, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και Γραμματέας της ΚΟΠ.

- Στις 7 π.μ., στο εργοτάξιο ΟΤΑ Κορδελιού, θα περιοδεύσει ο βουλευτής του ΚΚΕ Αγγελος Τζέκης.

Αύριο, Σάββατο

-- Στο Λονδίνο, στην αίθουσα του «Παροικιακού Κέντρου», Κάντεν, Ρόουντ 94, στις 6 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί πολιτική εκδήλωση του ΚΚΕ με θέμα «Ευρωεκλογές και η θέση του Κόμματος», με ομιλητή τον Γιάννη Ποσοτίδη, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 2/5

-- Συγκέντρωση στην Αχαγιά, στο Πνευματικό Κέντρο, στις 8 μ.μ., με ομιλήτρια την Λουίζα Ράζου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Συγκέντρωση στις 7.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Λευκάδας, με θέμα «Παρουσίαση της Διακήρυξης του ΚΚΕ για τις Ευρωεκλογές και οι επιπτώσεις της αντιεκπαιδευτικής πολιτικής της ΕΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ