Δυο κιλά ψάρι για σούπα, ένα κρεμμύδι, τρία καρότα, μισό φλιτζάνι λάδι, μισό φλιτζάνι ρύζι, τρία κουταλάκια της σούπας μαϊντανό, δυο κλωναράκια σέλινο, κρεμμύδια, έξι σκελίδες σκόρδο, αλάτι και πιπέρι. Θα βράσουμε το κεφάλι του ψαριού με το σέλινο, τα καρότα, το κρεμμύδι, αλάτι και πιπέρι. Επειτα θα αλέσουμε τα βραστά λαχανικά, θα τα ανακατέψουμε με το ψαχνό από κεφάλι και θα τα ξαναρίξουμε στο ζωμό μαζί με το ρύζι και το λάδι. Θα τα αφήσουμε να βράσουν για είκοσι λεπτά. Τώρα, σε ένα ταψί θα βάλουμε το σώμα του ψαριού κομμένο σε φέτες και θα το περιχύσουμε με βρασμένα κρεμμύδια. Θα βάλουμε τις σκελίδες σκόρδου, ένα κουταλάκι της σούπας λάδι, αλάτι και πιπέρι και θα το ψήσουμε στο φούρνο στους 170 για εξήντα λεπτά. Οταν ψηθεί θα το σερβίρουμε με μαϊντανό.